sâmbătă, 21 mai 2022

Jocul "Borderlands 3", GRATUIT la Epic Games

"Mega reducerile" magazinului de jocuri Epic Games au început joi și, cu ocazia acestei promoții, Epic oferă și GRATUIT patru jocuri, în timpul evenimentului. Jocul gratuit din prima săptămână este "Borderlands 3", pe care jucătorii îl pot revendica până pe 26 mai 2022, când va fi afișat următorul joc gratis din Epic Games Store Vault. După ce a fost revendicat, jocul va rămâne în contul dvs. Epic Games Store pentru totdeauna, permițându-vă să-l descărcați oricând doriți.

"Borderlands 3" a fost lansat pentru prima dată în anul 2019 pe PlayStation 4, Windows PC (inițial exclusiv prin Epic Games Store) și Xbox One. De la lansare, dezvoltatorul Gearbox Software a lansat mai multe pachete de conținut descărcabile care au introdus noi zone, misiuni, arme și povești în joc. Epic Games oferă gratuit doar versiunea de bază a "Borderlands 3". Prețul normal al acestei variante a jocului este de 291,99 lei, deci pare o afacere buna obținerea acestui titlul în mod gratuit. Conținutul suplimentar și DLC-urile pot fi achiziționate separat.

În acest action role-playing FPS, jucătorii se aventurează în misiuni principale și secundare, în single-player sau multiplayer, alegând dintre cele patru clase. Când inamicii sunt învinși, de la aceștia pot cădea arme și echipamente. Noi abilități sunt deblocate pe măsură ce jucătorul câștigă experiență. Intriga este centrată pe patru noi Vault Hunters, recrutați de Crimson Raiders of Pandora, pentru a-i împiedica pe gemenii Troy și Tyreen Calypso și pe adepții lor din cult să valorifice puterea Seifurilor extraterestre răspândite în toată galaxia.

La lansare, Borderlands 3 a primit recenzii în general favorabile, cu laude îndreptate asupra gameplay-ului său, deși unii au criticat unele probleme tehnice și lipsa de inovație. Vânzările inițiale ale jocului au fost cele mai mari din seria Borderlands: peste cinci milioane de exemplare au fost vândute primele în cinci zile.

Jocul "Borderlands 3" se poate adaugă gratuit în biblioteca dvs. de jocuri, în perioada promoției, de AICI.

"Mega reducerile" Epic Games Store includ, de asemenea, peste 1600 produse, precum și un cupon de reducere de 25%, pe care utilizatorii îl pot aplica la achizițiile efectuate pe durata promoției.


Un comentariu despre subiectul „Jocul "Borderlands 3", GRATUIT la Epic Games”:
chris

Super! Acum au bagat gratis si colectia Bioshock!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile