luni, 30 mai 2022

ROG Swift 500Hz, primul monitor G-Sync la 500 Hz

ASUS a dezvăluit ceea ce denumește ca fiind "primul monitor G-Sync de 500 Hz din lume": ROG Swift 500Hz. Conceput pentru jocurile video competitive, monitorul utilizează un panou „E-TN” (eSports TN) și încorporează G-Sync eSports de la NVIDIA pentru a maximiza claritatea mișcării. De asemenea, folosește tehnologia NVIDIA Reflex Analyzer care oferă statistici în timp real pentru a ajuta la reducerea latenței, dacă este utilizat un mouse optimizat pentru Reflex și un GPU NVIDIA.

"În anul 2012, ASUS a lansat primul monitor de 144 Hz din lume și de atunci încercăm să oferim rate de reîmprospătare cât mai mari. De la primul monitor NVIDIA G-SYNC de 240 Hz pe care l-am lansat în 2017 și până la primul monitor la 360 Hz în 2020, ROG încearcă să ducă jocurile competitive la un nou nivel. Acum, suntem încântați să anunțăm ROG Swift 500Hz, un nou monitor de gaming revoluționar care reîmprospătează imaginea de 500 de ori pe secundă, pentru cea mai fluidă și mai rapidă mișcare pe ecran. În jocurile video competitive, intense, fiecare milisecundă contează. ROG Swift 500Hz afișează cadre de peste opt ori mai rapid decât monitoarele de 60Hz, ceea ce înseamnă un avantaj în titluri precum Counter-Strike: Global Offensive, Valorant, Overwatch sau Rainbow Six Siege. Cu timpi de răspuns foarte mici și diminuări fără precedent ale întârzierii dispozitivelor de control, ROG Swift 500Hz este noul etalon în sporturi video, oferind același avantaj competitiv care a transformat pe predecesorul său de 360Hz în monitorul oficial la campionatul internațional DOTA 2 de anul trecut", explică ASUS.

ROG Swift 500Hz are un panou Full HD (1920x1080) de 24,1 inchi ce utilizează noua tehnologie Esports TN (E-TN), care oferă timpi de răspuns cu 60% mai buni decât panourile TN standard. Cealaltă jumătate a meritului vine de la NVIDIA: cu Reflex Analyzer de la NVIDIA și G-SYNC încorporate, jucătorii își pot regla setările pentru cea mai mică întârziere posibilă. Prin rata de reîmprospătare variabilă, estomparea mișcării este menținută la minimum, indiferent de numărul de cadre pe care o obțineți.

Monitorul include și un mod Vibrance îmbunătățit, reglat special pentru sporturile video, încorporat în firmware-ul monitorului. Acest mod permite ca mai multă lumină să treacă prin cristalele LCD, oferind culori mai vibrante, detalii și luminozitate care ar putea dezvălui mai bine poziția adversarilor în joc.


Niciun comentariu despre subiectul „ROG Swift 500Hz, primul monitor G-Sync la 500 Hz”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile