miercuri, 22 iunie 2022

Nou la Digi cablu digital: Realitatea Plus HD și TVR Info HD

Operatorul de televiziune cu plată RCS RDS/ Digi a început să introducă în grila tv digitală prin cablu, la nivel național, televiziunile TVR Info HD (poziționată în grilă după Euronews HD) și Realitatea Plus HD (poziționată în grilă după TVR Info HD).

În prima etapă, modificările vor fi efectuate în localitățile București, Cluj, Iași, Timișoara, Craiova, Constanța, Oradea si Brașov, ulterior urmând si celelalte localități din România unde operatorul oferă astfel de servicii tv.

Un cititor anonim a confirmat că Realitatea Plus HD este la Digi cablu pe frecvența 554000 (SR 6900, 256 QAM, iar TVR INFO HD este retransmis pe o frecvență nouă (562000, SR 6900, 256 QAM).

Unii cititori ai HD Satelit au confirmat introducerea și în alte localități, în grila Digi cablu digital, a celor două televiziuni.

De exemplu, Emil din comunitatea de Facebook a HD Satelit a confirmat introducerea în Drobeta-Turnu Severin a celor două televiziuni in rezoluție High Definition: Realitatea Plus HD este pe frecvența cu Euronews Romania HD (546000, SR 6900, 256QAM), iar TVR Info HD este pe frecvența 554000 (SR 6900, 256QAM). Cele două televiziuni de știri se regăsesc și la scanare după operator DIGI, adică sunt introduse și în NIT.

Dacă televiziunea Realitatea Plus este una cu mulți ani de emisie neîntreruptă (versiunea HD fiind însă foarte recentă), TVR Info HD a fost relansată chiar astăzi (anterior a mai existat în versiune SD, dar a fost desființată pentru o perioadă semnificativă de timp).


18 comentarii despre subiectul „Nou la Digi cablu digital: Realitatea Plus HD și TVR Info HD”:
Anonim

TVR Info mi-a lăsat amintiri frumoase, am să îl reintroduc în grilă, mai ales acum ca este și HD.

Anonim

Și în Timișoara TVR info e întrodus pe frecventa 562000. Realitatea Plus HD pe frecventa 554000.

Anonim

Si In Bucuresti au intrat TVR Infio HD si Realitatea Plus HD

Anonim

În restul teritoriului încă nimic ?

Nick

Ba da, au intrat și în alte localități. Merg perfect in Târgu Jiu.

Constantin

În vrancea pe ce frecvență emit?

Anonim

Dai o scanare completă a programelor și vezi atunci. Din punct de vedere a grilelor de programe TVR info e ok, dar Realitatea dă foarte multă publicitate.și emisiuni de shoping. Partea bună însă este că grilele retelelor de cablu s-au mai împogățit cu două canale HD.

Constantin

Nu prea aș da scanare căci apoi îmi trebuie aproape două ore să pun programele în ordinea preferințelor. Cred că ar fi bine ca atunci când se introduc programe noi,cei de la Digi să anunte și frecvențele aferente canalelor introduse,pentru ca abonații să le caute mai ușor, fără a fi nevoiți să dea o scanare generală a tuturor frecventelor(se preîntâmpina în acest fel o mare pierdere de timp).

Anonim

Când dai scanare după frecventa, nu se pierde ordinea televiziunilor pe tv

Constantin

Păi aia e,vreau să știu și eu frecvența celor două posturi în Vrancea. Poate știe cineva.

Anonim

Pe ce frecvență emite Bucureștiul?

Anonim

Pe frecventa 570 Hz

Anonim

În Hunedoara tvrinfo nu există.

Anonim

Nici in Prahova,mai exact Breaza! tVR INFO LIPSA!

Constantin

Realitate plus hd în Vrancea pe ce frecvență este?

Anonim

In Galati tvr info e la 544000, 6900, 256

Anonim

Pe când TVR Info pe platforma Digi Online?Dar Discovery Science?

Anonim

Nu mai durează mult și vine din urma și TVR cultural. Acu am stat și mam gandit noi de ceva timp avem peste Prut la Moldova canal TVR Moldova dc oare nu este și viceversa sa avem posturi ca Moldova 1si 2 ce sa întâmplat cu acel parteneriat

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile