joi, 16 iunie 2022

Recomandările lunii iulie la HISTORY Channel

În luna iulie, HISTORY Channel lansează un nou sezon de emisiuni inedite care explorează lumea conspirațiilor, a misterelor antice și a întâmplărilor bizare, reunite sub numele de „Vara Secretelor”. Alăturați-vă actorului William Shatner în episoade noi din seria „Inexplicabil”, în care explorează noi povești care au uluit omenirea timp de secole, aflați informații noi despre unele dintre cele mai faimoase și enigmatice capitole ale istoriei alături de Laurence Fishburne în „Cele mai mari mistere ale istoriei” și descoperiți mărturii inedite despre cel mai faimos eveniment legat de OZN-uri: presupusa prăbușire a unei nave extraterestre care ar fi avut loc în Roswell, New Mexico, în „Roswell 75: Ultimele dovezi”.

Vara Secretelor

Din 19 iulie | Marțea și miercurea, de la ora 21:00

HISTORY Channel lansează un nou sezon de emisiuni inedite care explorează lumea conspirațiilor, a misterelor antice și a întâmplărilor bizare, reunite sub numele de „Vara Secretelor”. Alăturați-vă actorului William Shatner în episoade noi din seria „Inexplicabil”, în care explorează noi povești care au uluit omenirea timp de secole, aflați informații noi despre unele dintre cele mai faimoase și enigmatice capitole ale istoriei alături de Laurence Fishburne în „Cele mai mari mistere ale istoriei” și descoperiți mărturii inedite despre cel mai faimos eveniment legat de OZN-uri: presupusa prăbușire a unei nave extraterestre care ar fi avut loc în Roswell, New Mexico, în „Roswell 75: Ultimele dovezi”.


Roswell 75: Dovezile finale (2x60')

Premiera miercuri, 20 iulie, ora 21:00 

În iulie 2022 este marcată cea de-a 75-a aniversare a celui mai faimos incident OZN din istorie: presupusa prăbușire a unei nave extraterestre la Roswell, New Mexico, în 1947. Înregistrată oficial de baza aeriană locală de la acea vreme și, în ciuda unui titlu bombastic din ziarul local care susținea că armata a capturat o farfurie zburătoare, povestea a fost respinsă pe fondul prăbușirii unui balon meteorologic. 

Readusă în actualitate zeci de ani mai târziu, povestea navei extraterestre de la Roswell a dominat genul misterelor cu OZN-uri, creând o întreagă industrie în jurul locației și a misterului. Documentarul „Roswell 75: Dovezile finale” prezintă telespectatorilor primele dovezi credibile din ultimii 30 de ani, filmate de un martor ocular, alături de înregistrări audio inedite cu un martor din sfera academică. 

Această investigație în două părți prezintă printre și mărturii care susțin că atât Albert Einstein, cât și Wernher von Braun au inspectat o navă OZN la Roswell.


Inexplicabil cu William Shatner | Sezonul 3A (10x60’)

Premiera marți, 26 iulie, ora 21:00

De la producătorii serialelor Extratereștri Antici și Blestemul Insulei Oak, Inexplicabil, prezentat de William Shatner pe HISTORY Channel explorează cele mai fascinante, ciudate și inexplicabile mistere ale lumii. Cu participarea impresionantă a oamenilor de știință, istoricilor și martorilor, se încearcă o clarificare a unor întâmplări aparent imposibile. 

Vom descoperi în sfârșit dovezi despre viața pe Marte, odată ce vom pune piciorul acolo? Este posibil să înșelăm moartea și să trăim veșnic? Poate fi prezis viitorul? Sunt comorile pierdute doar niște basme sau ar putea fi reale?


Aurul pierdut al aztecilor | Sezonul 1(8x60’)

Premiera marți, 2 august, de la ora 22:00

Imperiul aztec a dispărut în urma cucerii spaniole a Mexicului, condusă de conchistadorul Hernan Cortes. Potrivit legendei, împăratul Montezuma și poporul său au trimis o parte din tezaur în nord, în șapte locații distincte pe pământuri care care aparțin astăzi Statelor Unite

Timp de cinci secole, mii de oameni au căutat comoara lui Montezuma și cele 7 Orașe de Aur. Comoara ar fi alcătuită dintr-o cantitate enormă de lingouri de aur, argint, pietre prețioase, bijuterii și alte artefacte aztece, cu o valoare estimată la peste 3 miliarde de dolari. 

“Aurul pierdut al aztecilor” urmărește trei familii hotărâte să rupă blestemul vechi de 500 de ani al împăratului Montezuma și să găsească comoara. Seria urmărește aventura epică a fiecărei familii în căutarea celor 7 Orașe de Aur pe trei proprietăți diferite din trei state diferite - familia Dillman în Utah, familia Hoagland în Nevada și familia Villescases în New Mexico. Cine vor fi primi care vor găsi aurul aztec?

Despre HISTORY Channel®

HISTORY Channel® este unul dintre cele mai cunoscute și îndrăgite branduri TV internaționale. HISTORY Channel® reprezintă o sursă de divertisment și informare pentru milioane de oameni de pe tot globul prin poveștile inspiraționale, uneori extravagante ale unor personaje extraordinare din viața reală ale căror experiențe sunt adesea mult mai spectaculoase decât ficțiunea.

HISTORY Channel® provoacă și duce mai departe noțiunea tradițională de „istorie”, oferind spectatorilor o perspectivă alternativă. Gama variată de emisiuni difuzate dezvăluie modul în care poveștile umane sunt modelate de fapte fascinante și adesea surprinzătoare.

HISTORY Channel® a fost lansat în 1995 și ajunge la peste 300 de milioane de locuințe din întreaga lume, în peste 150 de teritorii, fiind tradus în 37 de limbi. HISTORY Channel® reprezintă principala televiziune din portofoliul A+E Networks.

HISTORY Channel® este disponibil în România de peste 10 ani pe toate platformele majore de cablu, cablu și satelit din țară, inclusiv: Digi, Focus Sat, Orange TV, Telekom, Vodafone.

Pentru mai multe detalii, puteți accesa site-ul oficial HISTORY Channel România, pagina de Facebook HISTORY Channel România sau canalul local de YouTube.


Niciun comentariu despre subiectul „Recomandările lunii iulie la HISTORY Channel”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile