joi, 16 iunie 2022

"Andor", un nou serial Star Wars, din 31 august 2022 pe Disney Plus. În plus, "Young Jedi Adventures" va fi lansat din 2023.

Pe măsură ce Disney+ investește tot mai mult în noi povești din franciza Războiul Stelelor (de exemplu, serialele The Mandalorian, Cartea lui Boba Fett și, cel mai recent, Obi-Wan Kenobi), Cassian Andor din filmul Rogue One urmează să-și extindă rolul în universul Star Wars cu propriul său serial. Serialul "Andor" va fi lansat pe 31 august 2022 (va beneficia de o lansare în două episoade), exclusiv pe platforma Disney+, ce a fost lansată recent și în România.

Primul sezon "Andor" va avea 12 episoade

A fost confirmat că vor fi 12 episoade în serie, cu două episoade la debut, apoi câte o lansare săptămânală pentru următoarele 10 episoade. Se pare că vor mai fi produse și alte 12 episoade, desemnate ca Partea 2, iar filmările vor începe în noiembrie 2022 (deci probabil lansarea sezonului al doilea va avea loc în anul 2023).

Serialul „Andor” va explora într-o nouă perspectivă Războiul Stelelor, concentrându-se pe aventurile lui Cassian Andor. Serialul prezintă povestea revoltei împotriva Imperiului într-o epocă plină de pericole, înșelăciune și intrigi, în care Cassian se va îmbarca pe calea care este destinată să-l transforme într-un erou rebel. Acțiunea din Andor este plasată cu aproximativ 5 ani înainte de cea din Rogue One.

Trailerul (poate fi vizionat AICI) prezintă o perioadă de opresiune în galaxie, semințele rebeliunii fiind însă deja semănate. Va fi evidențiată diferența pe care oamenii obișnuiți o pot face în față puterii, o situație clasică de rebeliune. Povestea începe cu distrugerea planetei natale a lui Cassian Andor, care devine un refugiat. Dar nu este vorba doar despre viața lui Cassian Andor. Noul serial va urmări în paralel și viața lui Mon Mothma, liderul rebel, și ne va arăta cum aceste două personaje interacționează în ascensiunea lor împotriva imperiului.

"Young Jedi Adventures" va fi lansat din 2023

Un alt nou serial Star Wars a fost anunțat în cadrul Star Wars Celebration Anaheim, iar acesta este creat pentru preșcolari, elevii și familiile lor. Young Jedi Adventures urmează să ajungă la Disney Plus și Disney Junior din primăvara anului 2023.

Cu acțiunea în perioada Înaltei Republici, serialul original spune povestea unor tineri ce studiază căile Forței și devin Jedi: compasiune, autodisciplină, munca în echipă, răbdare și prietenie.

Epoca Înaltei Republici a avut loc cu câteva sute de ani înainte de Saga Skywalker și până acum a fost descrisă doar în cărți și benzi desenate. Young Jedi Adventures este al doilea serial cu acțiunea în această perioadă, deoarece serialul live-action The Acolyte (care nu are încă o dată de lansare fermă) va avea loc cu aproximativ un secol înainte de The Phantom Menace, în ultima perioadă a erei Înaltei Republici.


Niciun comentariu despre subiectul „"Andor", un nou serial Star Wars, din 31 august 2022 pe Disney Plus. În plus, "Young Jedi Adventures" va fi lansat din 2023.”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile