joi, 16 iunie 2022

Discovery Sports va organiza și difuza Cupa Mondială UCI Mountain Bike, grație unui acord cu Union Cycliste Internationale

Warner Bros. Discovery a semnat un acord cu Union Cycliste Internationale (UCI). Ca urmare a acestui acord, filiala Discovery Sports nu doar că va difuza Cupa Mondială UCI Mountain Bike timp de opt sezoane, dar va fi și organizator și promotor al competiției.

UCI a precizat că acordul cu Discovery Sports include mai multe componente referitoare la aspecte sportive și comerciale, precum și la producerea și difuzarea Cupei Mondiale UCI Mountain Bike.

Discovery Sports va colabora cu Enduro Sports pentru a supraveghea organizarea Cupei Mondiale de Mountain Bike, producția media și difuzarea.

Negocierile dintre Discovery Sports și UCI au fost anunțate pentru prima dată în februarie, organismul de ciclism finalizând pe cale amiabilă relația de 10 ani cu Red Bull Media House. UCI a mulțumit lui Red Bull pentru evoluția competiției și creșterea semnificativă a audienței sale.

Pentru Warner Bros. Discovery, parteneriatul va determina și creșterea ofertei de conținut pentru serviciul său de streaming global Global Cycling Network (GCN).

David Lappartient, Președintele UCI, a precizat: „Sunt bucuros de parteneriatul nostru cu Warner Bros. Discovery, care va duce Cupa Mondială UCI Mountain Bike la următorul nivel. Discovery Sports Events a făcut deja minuni cu ciclismul pe piste – datorită inovatoarei Ligii Campionilor pe Piste UCI – și știu că disciplina interesantă a ciclismului montan va beneficia și de expertiza lor, de înțelegerea lor aprofundată a așteptărilor sportivilor și fanilor, precum și de expunerea extinsă. Mountain Bike va primi impulsul pe care îl merită în timp ce colaborăm pentru viitorul acestei discipline vaste și variate.


2 comentarii despre subiectul „Discovery Sports va organiza și difuza Cupa Mondială UCI Mountain Bike, grație unui acord cu Union Cycliste Internationale”:
Anonim

desprece este vorba ce transmite este o platforma saupost tv

Anonim

Ambele tipuri, de exemplu Eurosport, HBO max, Discovery și altele.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile