joi, 16 iunie 2022

Sony a confirmat că lucrează la un film Gran Turismo

Sony a confirmat că lucrează la un film Gran Turismo, ce este programat să fie lansat mai devreme decât s-ar fi așteptat mulți pasionați ai francizei de jocuri de curse auto. Columbia Pictures va lansa filmul pe 11 august 2023.

Seria de jocuri de curse Gran Turismo a fost lansată în anul 1997, dar nu are o intriga sau personaje care să poată fi adaptate cinematografic. De aceea, filmul se bazează pe o poveste adevărată, a unui jucător Gran Turismo care are șansa să devină șofer profesionist de mașini de curse. Timp de câțiva ani, prin intermediul Academiei GT, jucătorii au avut o conexiune cu sporturile cu motor din viața reală.

Cel mai recent joc din seria de curse a fost Gran Turismo 7 din 2022 pentru PlayStation 5 .

Acesta este cel mai recent exemplu în care Sony își adaptează francizele de jocuri pentru marele (sau micul) ecran. Acest trend a devenit de fapt o prioritate pentru companie în ultimii ani, sub brandul PlayStation Productions.

Producțiile bazate pe jocurile "The Last of Us" și "Twisted Metal" sunt în lucru de ceva vreme, iar Sony a dezvăluit recent că adaptările după jocurile "Horizon" și "God of War" vor sosi pe Netflix și, respectiv, Amazon Prime Video. Compania a lansat și filmul "Uncharted" la începutul acestui an, în timp ce un film "Ghost of Tsushima" este în curs de dezvoltare. Sony a mai menționat că o emisiune tv Gran Turismo este în curs de dezvoltare.


Niciun comentariu despre subiectul „Sony a confirmat că lucrează la un film Gran Turismo”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile