vineri, 10 iunie 2022

Samsung lansează primul monitor 4K la 240Hz pentru jocuri: Odyssey Neo G8

Samsung a anunțat noile monitoare de gaming Odyssey Neo, inclusiv modelul emblematic Neo G8, care are un afișaj 4K 240Hz cu tehnologie Quantum Matrix.

Samsung Electronics a anunțat disponibilitatea globală a gamei de monitoare pentru jocuri Odyssey G85NB, G75NB și G40B 2022. G85NB (primul monitor de gaming 4K de 240 Hz din lume) este disponibil la o diagonală de 32 de inchi, oferind o calitate superioară a imaginii, timpi mici de răspuns și performanță premium.

Samsung este încântat să dezvăluie cel mai rapid monitor de gaming 4K din lume, creând o experiență nouă și incredibil de captivantă. Jucătorii își doresc această experiență, iar Odyssey le oferă aceste funcții superioare și calitate a imaginii”, a precizat Hyesung Ha, Vicepreședinte Executiv al Visual Display Business de la Samsung Electronics.

Odyssey Neo G8 (G85NB)

Noul Odyssey Neo G8 de 32 de inchi este primul și cel mai rapid monitor din lume care combină un panou VA curbat 4K (3.840 x 2.160 pixeli) 1000R cu tehnologie Quantum Matrix, cu o rată de reîmprospătare super rapidă de 240 Hz și un timp de răspuns (GtG) de 1 ms. Rezoluția 4K este de asemenea acceptată cu o gamă de culori de până la 95% din gama de culori DCI-P3. Designul modern al monitorului Neo G8 a fost inspirat de stilul iconic al lui Odyssey Neo G9, dar cu multiple funcții și performanță premium pentru jocuri.

Împreună cu AMD FreeSync Premium Pro, rata de reîmprospătare 4K la 240 Hz a monitorului de jocuri și timpul de răspuns de 1 ms permit jucătorilor să concureze la cel mai înalt nivel. Neo G8 utilizează, de asemenea, tehnologia Quantum Mini LED, permițând un control ultra-fin și precis al LED-urilor, asigurându-se că jucătorii văd atât scenele întunecate, cât și cele luminoase, așa cum au fost concepute de creatorii acestora. În plus, Quantum HDR 2000 cu o luminozitate maximă de 2.000 nit și un raport de contrast static de milion la unu scot în evidență cele mai subtile detalii. Iluminarea CoreSync aflată pe partea din spate a monitorului detectează automat culorile de pe ecran și le proiectează în spațiul înconjurător.

Odyssey Neo G8 este, de asemenea, proiectat pentru a oferi o gamă largă de funcții inovatoare ce vor îmbunătăți experiența de joc. Monitorul este echipat cu o nouă tehnologie de afișare denumită Matte Display, care oferă atât protecție pentru ochi, cât și anti-reflex, minimizând factorii de distragere a atenției și menținând utilizatorii concentrați asupra conținutului de pe ecran. În plus, monitorul oferă un suport reglabil pe înălțime (HAS), precum și funcționalitate de pivotare și înclinare pentru eficiență ergonomică și montare conform Video Electronics Standards Association (VESA). 

G85NB a fost recent recunoscut pentru tehnologia sa inovatoare și desemnat câștigător în categoria CES 2022 Best of Innovation gaming, precum și premiat al CES 2022 Innovation Award, tot în categoria gaming.

Odyssey Neo G7 (G75NB)

Samsung își extinde gama de monitoare de gaming Odyssey cu noul Odyssey Neo G7, un monitor de 32 inchi 4K (3.840 x 2.160 pixeli) cu panou VA curbat 1000R, o rată de reîmprospătare de 165 Hz și timp de răspuns de 1 ms (GtG).

Această performanță este alimentată de multe dintre aceleași caracteristici ca și modelul Odyssey Neo G8, inclusiv AMD FreeSync Premium Pro, tehnologia Quantum Mini LED, precum și Quantum HDR 2000 cu luminozitate maximă de 2.000 nit și un raport de contrast static de milion la unu.

Imersiunea vizuală este îmbunătățită prin iluminarea CoreSync care se găsește pe partea din spate a monitorului, aducând conținutul la viață prin culori strălucitoare.

Suportul ergonomic, pe lângă Auto Source Switch+, permite o utilizare atât pentru performanță, cât și pentru productivitate. De asemenea, jucătorii pot ajunge la conținutul lor mai rapid, fără a fi nevoiți să comute prin mai multe intrări video, pur și simplu pornind computerul sau altă sursă de semnal video (monitorul va recunoaște și comuta instantaneu între intrări).

Odyssey G4 (G40B)

G40B este o opțiune pentru jucătorii care caută un monitor cu toate caracteristicile esențiale pentru jocuri, ambalate într-un design modern. Disponibil în dimensiuni ale diagonalei de 25 și 27 de inchi, rezoluția Full HD (1.920 x 1.080 pixeli) a G4 oferă o rată de reîmprospătare de 240 Hz, timp de răspuns de 1 ms (GtG) și un panou IPS cu un unghi larg de vizualizare, precum și suport HDR10 pentru o experiență de joc de nivel înalt, care este îmbunătățită și mai mult de AMD FreeSync Premium și compatibilitatea G-SYNC, pentru o imagine fluidă. De asemenea, utilizatorii se pot relaxa confortabil cu funcții ergonomice, inclusiv HAS, Swivel, Tilt și Pivot, pentru a găsi poziția perfectă de joc.

Monitoarele de gaming Samsung Odyssey G85NB, G75NB și G40B vor fi disponibile la nivel global începând din această lună, programul de lansare fiind variabil în funcție de regiunea geografică.


Niciun comentariu despre subiectul „Samsung lansează primul monitor 4K la 240Hz pentru jocuri: Odyssey Neo G8”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile