marți, 14 iunie 2022

TLC difuzează miercuri documentarul „Johnny & Amber: Adevăr sau minciuni?”, despre primul proces dintre cei doi actori

Documentarul în două părți „Johnny & Amber: Adevăr sau minciuni?” este difuzat miercuri, 15 iunie, la ora 21:55, la TLC, explorând un mariaj care s-a încheiat în curțile de judecată, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Cele două segmente de câte o oră prezintă două perspective polarizate care explorează una dintre cele mai mari bătălii juridice publice din ultimul deceniu. Documentarul pune în lumină acuzațiile de abuz domestic făcute între Johnny Depp și Amber Heard, dar și cazul de calomnie instigat de Depp împotriva News Group Newspapers Ltd.

Seria originală discovery+ prezintă interviuri exclusive ample cu avocații care au reprezentat ambele părți, David Sherborne și Sasha Wass QC. Aceștia reexaminează cazul atât de mult dezbătut atât în opinia publică, cât și în instanțele de judecată.

Documentarul examinează dovezile ample utilizate pe parcursul procesului din Marea Britanie, inclusiv înregistrări video, fotografii, mesaje text și înregistrări audio realizate chiar de către cuplu. Cu ajutorul lor, el oferă o analiză unică a ceea ce s-a întâmplat cu adevărat în spatele titlurilor senzaționale și pune sub lupă problema extrem de importantă și complexă a abuzului domestic.

Prima parte, „Povestea lui Johnny” este difuzată miercuri, 15 iunie, la ora 21:55, urmată la ora 23:00 de partea a doua, „Povestea lui Amber”.


Niciun comentariu despre subiectul „TLC difuzează miercuri documentarul „Johnny & Amber: Adevăr sau minciuni?”, despre primul proces dintre cei doi actori”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile