luni, 18 iulie 2022

August la HISTORY Channel

În luna august, la HISTORY Channel cercetați dovezi despre posibilele vizite ale extratereștrilor pe pământ în noi episoade ale seriei cult „Extratereștri Antici“ cu Giorgio Tsoukalos, descoperiți cele mai impresionante arme din istorie - de la securi vikinge la katane sau pumnale indiene - în „Arme Născute din Foc“, și porniți într-o aventură extremă alături de Robert Alleva și Adam Thorn în căutarea celor mai intense dureri, provocate de cele mai înspăimântătoare specii din regnul animal, în „Regii Durerii“, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Extratereștri Antici – Sezonul 14

Din 10 august | Miercurea, ora 22:00

Oare ființe inteligente din spațiu au vizitat Pământul cu mii de ani în urmă? Explorați posibile conexiuni între fenomene OZN și informații decodate din texte antice și artefacte cu Giorgio Tsoukalos și experți de renume, în noi episoade ale seriei cult „Extratereștri Antici”.

Din vremea dinozaurilor până în Egiptul antic, de la desenele rupestre din vechime la aparițiile de azi, fiecare episod din acest serial cult al HISTORY Channel conferă profunzime istorică întrebărilor, speculațiilor, mărturiilor și teoriilor care înconjoară această controversă perenă.

În întreaga lume, oficiali guvernamentali de rang înalt vorbesc deschis despre fenomene aeriene neidentificate. Teoreticienii astronauților antici sugerează că dovezile au devenit prea mari pentru a fi ignorate. Suntem în pragul unei dezvăluiri cu privire la obiectele ciudate observate pe cerul nostru? La această întrebare și nu numai, teoreticienii astronauților antici vor căuta răspunsuri.


Arme născute din foc | Sezonul 8 | Episoade noi (17x60’)


Din 18 august, joia, de la ora 20:00

Forja se încinge cu noi și inedite provocări, care vor ridica standardele mai sus ca oricând pe măsură ce armurierii cei mai buni din Statele Unite se întrec să făurească arme de colecție.

În fiecare episod al competiției „Arme născute din foc”, patru noi concurenți se luptă pentru a dovedi că pot construi arme cu propriile mâini, mai bine decât oricine altcineva. Participanții au de trecut o serie de provocări eliminatorii, folosind doar uneltele puse la dispoziție de organizatori.

Fiecare provocare constă în crearea unei componente din arma finală. Aceștia vor recrea câteva dintre cele mai impresionante arme din istorie, printre care sabia ninja, lama din oțel de Damasc, precum și un cuțit realizat dintr-o ghilotină din Revoluția Franceză.

Acestea trebuie apoi să facă față evaluării stricte și testelor dure impuse de experții noștri, printre care se numără J. Neilson, Doug Marcaida și David Baker. Doar doi concurenți vor merge în runda finală, unde vor concura pentru a crea o armă legendară și pentru a câștiga titlul suprem de campion „Arme Născute din Foc”.


Regii Durerii | Sezonul 2 (8x60’)


Din 18 august | Joia, ora 20:00

În acest documentar, Robert Alleva și Adam Thorn, doi dintre cei mai mari experți în interacțiunea cu animale deosebit de agresive, supranumiți și „regii durerii”, pornesc în misiunea dificilă de a căuta unele dintre cele mai periculoase creaturi, în cele mai îndepărtate colțuri ale pământului, pentru a experimenta mușcături și înțepături extrem de dureroase. Scopul final al acestei misiuni este de a crea o scală a durerii complexă, care, în cele din urmă, va ajuta la salvarea a numeroase vieți.

Pe parcursul celor opt episoade, cei doi vor explora locuri greu accesibile, vor întâmpina situații dificile și mușcături imprevizibile cauzate de cel mai mare păianjen din lume, de furnica de foc sau de pitonul reticulat, care vor depăși scala durerii lui Justin Schmidt, un entomologist de la Universitatea din Georgia, care a studiat toxicitatea și durerea produse de astfel de înțepături și mușcături.

Cei doi exploratori vor analiza, folosindu-se de propriul corp, un număr semnificativ de mușcături și înțepături, care le vor cauza dureri greu de suportat, reușind să doboare astfel două recorduri mondiale.


4 comentarii despre subiectul „August la HISTORY Channel”:
Anonim

O emisiune interesantă, „Arme Născute din Foc“, să sperăm că vom avea și sunetul original, în engleză, nu doar în maghiară.

Cosmin

Efectuează o rescanare, ai tu o eroare, la mine merge perfect sunetul în engleză. Chiar acum mai uit pe History Romania HD la RCS si e in engleză sunetul.

Anonim

Era a doua zi după rescanare. Eu sunt la Digi, chiar am selectat Digi înainte de rescanare (nu Altele), iar ordinea canalelor am stabilit-o pe computer. Este vorba doar de o emisiune, următoarea a fost OK. Se pare că astfel de accidente izolate au loc și pe alte programe. Asta e.

Cosmin

În cazul acesta este o problemă de la televiziunea sau televiziunile respective. Distribuitorii TV nu au cum să repare aceste probleme, dacă așa emit respectivele televiziuni unele emisiuni pe acea pista audio.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile