luni, 25 iulie 2022

TLC România va avea propriul feed local, începând cu 2 august 2022

TLC este televiziunea de divertisment care inspiră telespectatorii din întreaga lume prin povești autentice și reale, familii unice și cele mai îndrăgite personaje. În august, TLC România a pregătit o serie de premiere, dar și noi sezoane ale celor mai populare emisiuni. De asemenea, începând din august, TLC România va fi difuzat pe propriul feed local, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

TLC România va avea propriul feed local, începând cu 2 august 2022


TLC România va fi difuzat pe propriul său feed local. Începând cu 2 august 2022, această schimbare va aduce mai multă flexibilitate și vizibilitate pentru branduri.

De pe 2 august, vom avea mai multe oportunități pentru parteneriate și proiecte speciale la TLC, pe care le vom putea integra chiar în cadrul conținutului nostru. Vom putea oferi o asociere contextuală cu programele TLC pentru partenerii noștri prin inserții grafice, sponsorizări de stație, billboards, break bumpers, shared promos, vignette de program și multe altele. Aceste noutăți ne vor permite să integrăm branduri și produse prezente în România punctual în timpul programelor noastre, aducând astfel un plus de valoare, împreună cu pachetele difuzate în spațiul comercial clasic”, a explicat Iulia Cătălina Popa, AdSales Director România & Africa pentru Warner Bros. Discovery.

Iată care sunt premierele sfârșitului verii la TLC


Chiar de la final de iulie, telespectatorii o pot cunoaște pe Allison Vest, cea care schimbă viețile pacienților săi cu ajutorul protezelor pe care le realizează, în „Proteze salvatoare”, în fiecare vineri. Totodată, aceștia vor putea urmări noi întâmplări din căsnicia lui Pedro și Chantel, protagoniștii din „Familia Chantel”, de sâmbătă, 30 iulie, dar și noile provocări pe care Randy Fenoli și echipa sa de la Kleinfeld trebuie să le înfrunte pentru a găsi „Rochia perfectă”, de duminică, 7 august. „Băiatul mamei”, care începe pe 30 august, aduce în prim plan situațiile care pot apărea atunci când bărbații au un atașament extrem de mamele lor.

Proteze salvatoare, din 22 iulie, vinerea la ora 21:00. Allison Vest creează proteze realiste extraordinare pentru pacienții cărora le lipsesc sau le sunt deformate anumite părți ale corpului. Allison combină medicina cu măiestria ei pentru a-și ajuta pacienții atât funcțional, cât și psihologic.

Familia Chantel, din 30 iulie, sâmbăta la ora 21:00. Pedro și Chantel din seria 90 de zile până la nuntă gestionează suișurile și coborâșurile mariajului lor în timp ce încearcă să facă față tuturor membrilor familiei lor extinse în această poveste modernă unică.

Rochia perfectă, din 7 august, duminica la ora 21:00. Am ajuns la 20 de sezoane de împlinire a visurilor mireselor. Randy și echipa Kleinfeld înfruntă noi mame răutăcioase, tați fără simț vestimentar și surori dornice să intre în prim-plan, dar și câteva premiere surprinzătoare pentru Rochia perfectă.

Băiatul mamei, din 30 august, marțea la ora 22:00. A avea o relație cu băiatul mamei este mama tuturor problemelor! Atașamentul extrem față de mamă poate duce la niște crize romantice serioase. Aceste tinere concurează pentru afecțiune împotriva mamelor partenerilor lor de viață.

Indiferent de preferințe, fie că e vorba de emisiuni ce au ca subiect medicina, moda sau relațiile, TLC propune pentru luna august o serie de noutăți pe gustul oricărui telespectator.


Interviu TLC România cu Allison Vest (Proteze salvatoare)


TLC România: Care ai spune că sunt cele mai mari provocări în munca ta și cum îți afectează viața personală?

Allison Vest: Cred că în acest moment al carierei mele, cele mai mari provocări pentru mine sunt navigarea sistemului de asistență medicală din SUA, toate planurile diferite de asigurare și specificațiile fiecăreia, toate acestea sunt cu adevărat cele mai dificile pentru mine din punct de vedere profesional în acest moment.

TLC România: Ești în industrie de ceva timp deja, care ai spune că a fost cea mai mare motivație pentru a începe să lucrezi în industrie?

Allison Vest: Am fost studentă la arte, o elevă axată pe artă și biologie încă din gimnaziu, continuând și la liceu, facultate și masterat. De aceea, cred că cea mai mare motivație a mea a fost să pot folosi acele pasiuni și acea educație pe care le-am nutrit atâta timp într-o carieră și, din fericire, asta fac.

TLC România: Evident, există un factor de satisfacție pe care îl obții când vezi oameni cu aceste proteze, dar care consideri că este aspectul care îți face cel mai mult plăcere? Este faptul că ajuți oamenii sau este partea de construcție și de meșteșug implicată?

Allison Vest: Cred că este un pic din toate. Adică faptul că ajut oamenii este probabil cea mai importantă parte, dar mă face să mă simt bine faptul că îmi pot folosi măiestria, oferindu-mi oportunitatea de a-mi folosi arta pentru a ajuta pe altcineva. Și, la sfârșitul zilei, este un sentiment pozitiv.

TLC România: Pe parcursul experienței tale de 20 de ani, care ai spune că a fost cel mai greu, chiar neobișnuit caz pe care l-ai întâlnit, și apoi de ce a fost nevoie pentru a construi proteza respectivă?

Allison Vest: Da, există în mod cert un caz care iese în evidență în mintea mea, fiind vorba de un domn care a avut cancer în centrul feței. Deci, cuprindea o parte din nasul lui și continua pe obraz și pe o parte din buză. Refuza operația pentru a elimina cancerul și voia o proteză cu care să acopere zona, dar rănile sau cancerul se schimbau aproape zilnic. Așa că a fost o provocare pentru mine să fac o proteză care să se potrivească într-un mod pasiv peste tot, să normalizeze felul în care arăta fața lui, dar apoi să lase rana aceea să facă ceea ce avea să facă. Și am avut succes. S-a bucurat. Iar pentru mine a fost o provocare binevenită.

TLC România: Ai întâlnit vreodată un caz care nu era tratabil sau pentru care nu ai putut găsi o soluție?

Allison Vest: Da. O proteză necesită un anumit spațiu pentru a putea restabili simetria și, uneori, ceea se întâmplă este că doar pentru a închide o rană apare nevoia de a lua o grefă destul de mare și voluminoasă dintr-o altă parte a corpului și a o pune pentru a acoperi deschiderea. Dar uneori nu avem adâncimea necesară, spațiul de care avem nevoie pentru a face o proteză și pentru a o face să pară realistă. Așadar, acestea sunt genul de cazuri în care nu putem oferi o soluție.

TLC România: În ceea ce privește cronologia obișnuită pentru munca ta, de la identificarea problemei pacientului până la proiectarea și realizarea protezei necesare, cât timp durează acest proces și care ai spune că este cea mai grea parte a acestui proces pentru tine?

Allison Vest: Procesul depinde foarte mult de complexitatea cazului. Așa că pentru un ceva de rutină, o proteză nazală, cineva poate veni în clinică, putem începe de luni și putem termina cu proteza până vineri, dar acesta este un caz foarte simplu. În unele cazuri mai complexe, care pot include implanturi, mai multe intervenții chirurgicale, lucruri de acest fel, pot trece luni până să primească efectiv proteza.

TLC România: Oamenii consideră ceea ce faci ca fiind extraordinar. Există vreo parte din munca ta care te șochează uneori și te uiți în urmă și spui: „Uau, asta a fost cu adevărat incredibil?” Și dacă da, ce este și de ce?

Allison Vest: Bănuiesc că, în retrospectivă, după ce am vizionat eu însămi emisiunea, ceea ce mi s-a părut incredibil este că aparent nu-mi păsa că erau camere în jurul meu și asta a fost surprinzător pentru mine. Nu sunt o persoană care are vreun trecut pe ecrane sau care să fie pe scenă sau în centrul atenției, și așa - vreau să spun, din fericire, așa a ieșit, dar asta chiar m-a surprins.

TLC România: Cum ți-a schimbat viața faptul că TLC a făcut publică povestea ta și, dacă este cazul, cum se va schimba în viitor?

Allison Vest: Ei bine, nu cred că mi-a schimbat neapărat viața. M-am bucurat de viața mea așa cum era înainte să se întâmple toate acestea. Și nu mă aștept să fac schimbări drastice în viață, dar ceea ce cred că a făcut este că a adus, într-adevăr, multă atenție anatomopatologiei, iar acesta a fost scopul meu.

TLC România: În ceea ce privește anatomopatologia, cum crezi că va evolua specializarea în viitor?

Allison Vest: Sper și cred că deși protezele pe care le facem în prezent sunt din silicon, în viitor ingineria țesuturilor și celulele stem vor interveni, iar aceasta poate fi soluția pentru oameni.

TLC România: Te confrunți foarte des cu emoțiile oamenilor. Cât de ușor sau cu adevărat greu este pentru tine să creezi o legătură emoțională cu pacienții tăi?

Allison Vest: Cu siguranță mă raportez la emoțiile oamenilor. Dacă cineva plânge, sunt ca una dintre acele persoane care plâng automat. Dar știu că de obicei sunt lacrimi de fericire, așa că mă bucur să mă gândesc la asa la sfârșitul zilei, știind că acele emoții au fost toate fericite pozitive și că am contribuit la ele.


4 comentarii despre subiectul „TLC România va avea propriul feed local, începând cu 2 august 2022”:
Anonim

A mai existat TLC cu feed romanesc intre anii 2011-2013.

Anonim

Varianta actuala este ceva bulgăreasca cred, probabil TLC Balkans.

Anonim

Cand va lansa Discovery+ în România?

Anonim

De ce apar traducerile in română doar pe jumătate ?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile