duminică, 21 august 2022

FIFA 23 Ultimate Edition a fost la vânzare, din greșeală, cu 6 cenți. EA va onora pre-comenzile la acest preț.

Cumpărătorii s-au grăbit luna trecută să facă precomenzi, după ce o eroare a reducerii a diminuat prețul online al jocului cu 99,98%. Electronic Arts (EA) a recunoscut că a marcat "un autogol destul de spectaculos" după ce a scos la vânzare ediția FIFA 23 Ultimate Edition în magazinul Epic Games din India la prețul de 4,80 rupii (0,06 dolari, adică ... 6 cenți), în loc de 4800 rupii. EA a fost de acord să onoreze pre-comenzile la acest preț.


Vestea prețului greșit s-a răspândit online în întreaga lume prin intermediul rețelelor de socializare, care au anunțat fanii că jocul putea fi cumpărat din magazinul Epic Games India pentru doar 6 cenți. Eroarea a fost rezolvată rapid, iar cumpărătorii care au obținut jocul la acest preț au crezut inițial că achizițiile lor vor fi anulate sau rambursate. Dar EA Sports și Epic Games au trimis săptămâna aceasta un e-mail cumpărătorilor prin care i-a anunțat ca precomenzile vor fi onorate. Echipa FIFA a EA Sports a recunoscut: a fost „greșeala noastră”.

În India, versiunea din 2023 are acum un preț de 4800 de rupii (60 USD), ediția standard costând 3.499 de rupii (44 USD). Edițiile FIFA Ultimate sunt de obicei mai scumpe decât edițiile standard ale jocului, deoarece oferă conținut suplimentar, puncte FIFA suplimentare și acces înainte de lansarea oficială.

FIFA 23 va fi ultimul joc al EA Sports cu aceasta denumire, fiind cea mai bine vândută serie de jocuri de fotbal. Divizia de sport a EA a anunțat la începutul acestui an că nu va mai produce titluri cu marca FIFA. Va continua să realizeze jocuri video de fotbal, dar vor avea o nouă denumire, respectiv EA Sports FC. Anunțul din luna mai pune capăt unui parteneriat de 29 de ani între EA și FIFA, costurile de licențiere fiind menționate ca unul dintre motivele deciziei editorului. FIFA a precizat că intenționează să lanseze propriile jocuri rivale.

FIFA 22 a fost cea mai de succes ediție a francizei și, la scurt timp după lansarea sa oficială, EA Sports a dezvăluit că 9,1 milioane de jucători s-au alăturat jocului și 460 de milioane de meciuri au fost jucate în prima săptămână.


Niciun comentariu despre subiectul „ FIFA 23 Ultimate Edition a fost la vânzare, din greșeală, cu 6 cenți. EA va onora pre-comenzile la acest preț.”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile