vineri, 19 august 2022

Recomandările lunii septembrie la AXN

Serialul Cititorii de oase (Bones) și filme precum Agenția secretă (The Good Shepherd), Ricki și the Flash (Ricki and the Flash) sau UFO îi așteaptă pe telespectatorii AXN în luna septembrie. Totodată, AXN White va difuza Brousko, un nou serial despre o iubire imposibilă, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Unul dintre cele mai longevive seriale dramă, Cititorii de oase, continuă de luni până vineri, de la ora 19:10, cu episoade duble. Temperance Brennan (Emily Deschanel), un antropolog criminalist, expertă în a citi indicii rămase ascunse în oasele victimelor, face echipă cu agentul FBI Seeley Booth (David Boreanaz) pentru a investiga crime, acolo unde metodele standard de identificare a unui cadavru dau greș. În următoarele sezoane, Brennen și Booth au parte de noi provocări pe plan personal – de la pregătiri pentru sosirea bebelușului, nașterea și creșterea acestuia, dar mai ales la modul în care viețile lor se vor schimba. Mai mult, un nou antagonist, Christopher Pelant, un șiret specialist în tehnologie, își face apariția pentru a condimenta cazurile și investigațiile diviziei de criminalistică.

AXN continuă și în această toamnă maratonul de filme, la fiecare final de săptămână, de vineri, de la ora 21.00, până duminică noaptea. Titluri de acțiune, dar și comedii, drame, SF sau animații se vor regăsi în grilă în acest sezon.

Astfel, în luna septembrie, în fiecare vineri seara, de la ora 23.00, telespectatorii pasionați de filme horror, care nu se tem de emoții puternice, pot urmări Carantina (Quarantine), Carantina 2: Terminalul (Quarantine 2: Terminal), Cartea morților (Evil Dead), Pacientul Zero (Patient Zero) și Lumea de dincolo: Revolta Lycanilor (Underworld: Rise of the Lycans).

Agenția secretă (The Good Shepherd), film premiat cu Ursul de argint pentru contribuție artistică în cadrul ediției din 2017 a Festivalului de Film de la Berlin și nominalizat la Premiile Oscar pentru scenografie, va fi difuzat sâmbătă, 24 septembrie, de la ora 21:00.

Matt Damon, Angelina Jolie, Alec Baldwin, Robert De Niro, William Hurt și Joe Pesci fac parte din distribuția stelară a dramei care ilustrează povestea începuturilor CIA și evoluția agenției până în anii ’60, prin ochii lui Edward Wilson, unul din membrii fondatori. Cu valori puternice precum onoarea și discreția, Edward este recrutat de CIA și, de-a lungul anilor, influența sa ajunge la cote maxime. Odată cu puterea dobândită, acesta devine din ce în ce mai suspicios și își pierde încrederea în cei apropiați, dar și în propria persoană. Pe lângă interpretarea lui Wilson la bătrânețe, Robert de Niro semnează și regia filmului, fiind a doua sa producție în acest rol, după "A Bronx Tale".

Ricki și the Flash (Ricki and The Flash), o dramedie cu multe momente de muzică live și Meryl Streep într-un rol inedit, cel al unui rock star, va fi difuzat duminică, 25 septembrie, de la ora 16:35. Ricki Rendazzo este o cântăreață și chitaristă celebră, care se întoarce acasă după ani petrecuți în turnee pentru a încerca să îndrepte greșelile trecutului și a se reapropia de cei dragi. Fiica lui Ricki este interpretată de Mamie Gummer, fiica lui Meryl Streep, iar Kevin Kline, Audra McDonald, Rick Springfield și Sebastian Stan completează distribuția.

Regizat de Jonathan Demme, cu scenariul semnat de Diablo Cody, ambii premiați cu Oscar, Ricki și the Flash marchează a treia colaborare pe marele ecran între Streep și Kline, după Sophie's Choice (1982) și A Prairie Home Companion (2006).

Vineri, 30 septembrie, de la ora 21.00, Gillian Anderson și David Strathairn fac echipă în UFO, un thriller sci-fi care readuce în discuție existența extratereștilor. Derek, un student strălucit, pornește o investigație după ce o serie de apariții misterioase sunt raportate de mai multe aeroporturi din Statele Unite ale Americii. Derek este convins că acestea sunt OZN-uri și este hotărât să își demonstreze teoria.

Din 15 septembrie, AXN White difuzează Brousko, un serial dramă de dragoste, a cărui acțiune se desfășoară în Creta și Cipru. Melina și Achilleas sunt doi tineri pe care soarta îi aduce împreună și care trăiesc o incredibilă poveste de dragoste, care le va da întreaga lume peste cap.


Niciun comentariu despre subiectul „Recomandările lunii septembrie la AXN”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile