marți, 27 septembrie 2022

Google România anunță câștigătorii Recenziei de Aur 2022

Cu ocazia Zilei Mondiale a Turismului, Google anunță printr-un comunicat remis către HD Satelit că premiază afacerile promițătoare din domeniul HoReCa, de pe Google Maps.

Recenzia de Aur 2022 - Imagine remisă în comunicat pentur publicare pe HD Satelit România

Google anunță noii câștigători ai proiectului Recenzia de Aur și premiază anul acesta cele mai promițătoare afaceri de pe Google Maps care aparțin domeniului HoReCa, în România. La ediția 2022 au obținut „Recenzia de Aur” 24 de locații din toată țara care au înregistrat pe Google Maps cele mai multe aprecieri din partea clienților, în ultimele 100 de zile.

Afacerile premiate sunt din cele 8 regiuni de dezvoltare ale României și trei domenii de activitate (restaurante, hoteluri și cafenele). Au fost selectate afacerile din domeniul HoReCa cu un profil verificat și actualizat cu toate detaliile în Google Profilul Companiei, unde au publicat actualizări constante, afacerile care au avut cel puțin 100 de recenzii pe Google Maps și un rating de minim 4,5 stele. Informații suplimentare despre Recenzia de Aur pot fi găsite aici: goo.gle/recenziadeaur.

Unul dintre principalele obiective ale Google în România este să sprijinim atât persoanele fizice, cât și afacerile mici să crească prin digital. Proiectul Recenzia de Aur își propune să facă cunoscute acele afaceri care sunt apreciate de clienți prin note și recenzii pe Google Maps și Căutare. O prezență digitală puternică, ce poate fi creată prin instrumente gratuite și la îndemână precum actualizarea Profilul Companiei pe Google, ajută micile afaceri să fie vizibile către clienți din toată țara și chiar din străinătate. Ne bucurăm totodată că putem să oferim aceste premii în special afacerilor din HoReCa, una din cele mai afectate industrii în ultimii ani.” - Dan Oros, Head of Marketing Google România.

În România, profilurile afacerilor actualizate cu toate detaliile în Google Maps primesc în medie, în comparație cu profilurile incomplete, de 4,9 ori mai multe apeluri telefonice, de 2,9 ori mai multe solicitări de direcție și de 3,1 ori mai multe vizite pe site-uri.

Harta locațiilor premiate cu „Recenzia de aur”poate fi vizualizată aici.


Cei mai noi câștigători ai „Recenziei de Aur”


Regiune

Restaurante

Hoteluri / Pensiuni

CafeneleNord Vest

Manila - Filipino Food, Satu-Mare

Pensiunea La Cassa, Vișeu de Sus

Cofeels, Cluj-Napoca


Centru

Gastro Local Anca Vlad, Vama Buzăului

Pensiunea The Butterfly, Sângeorgiu de Mureș

Book Coffee Shop, Brașov


Nord Est

Moldavian Burger, Târgu-Neamț

Grădinile Romane, Sat Chirițeni, Neamț

Chubby Bubble Tea, Iași


Sud Est

STAGE - Nice Dining, Galați

Lebada Luxury Resort & Spa, Delta Dunării

Filicori Zecchini Caffe, Constanța - Bulevardul Tomis


Sud Muntenia

Ziba, Păulești, Prahova

Hangița, Câmpulung Muscel

Kaldio Ploiești Hale, Ploiești


București - Ilfov

Burger & burrito, București

Monopoly Hotel, Otopeni

Ceramic Cafe, București


Sud Vest

GYRO'S time-OBELIX, Râmnicu Vâlcea

NOAH river house, Orșova

Cutura Coffee, Râmnicu Vâlcea


Vest

Al Camineto, Timișoara

Vila SaraDa Boutique, Deva

Send Coffee, Hunedoara


Prin completarea Profilului Companiei în Google, afacerile vor apărea pe Google Maps și Google Căutare cu toate detaliile, iar informațiile despre acestea vor putea fi găsite de cei interesați prin căutare pe Google.

Pentru a ajuta IMM-urile românești să își îmbunătățească prezența online și să iasă în evidență pe Google, a fost dezvoltat recent și instrumentul Oportunități Locale. Acest instrument ajută afacerile care au deja Profil de Companie în Google Căutare să își îmbunătățească profilul, iar cele care nu au încă un profil activ, vor fi îndrumate să își creeze unul. Google Oportunități Locale poate fi accesat aici.

Pe Google Maps există locații din domenii diverse, de la afaceri din turism și HoReCa, domenii unde prezența online este critică, la servicii specializate de tot felul (precum saloane de cosmetică sau frizerii), instituții financiar - bancare, magazine diverse, centre comerciale, afaceri din domeniul medical (precum centre medicale sau de analize) sau auto (service-uri, spălătorii auto etc.). În prezent, pe Google Maps sunt:

- Peste 13.000 de restaurante - din care mai mult de 1.000 au rating peste 4,5 și mai mult de 100 de recenzii;

- Peste 10.000 de hoteluri/ unități de cazare - din care mai mult de 1.000 au rating peste 4,5 și mai mult de 100 de recenzii;

- Aproape 3.000 de cafenele - din care aproximativ 400 au rating peste 4,5 și mai mult de 100 de recenzii.

Despre Google

Misiunea Google este de a organiza informațiile din întreaga lume, pentru a le face universal accesibile și utile. Prin produse și platforme precum Search, Maps, Gmail, Android, Google Play, Google Cloud, Chrome și YouTube, Google joacă un rol semnificativ în viața de zi cu zi a miliarde de oameni și a devenit astfel una dintre cele mai cunoscute companii la nivel global. Google este o subsidiară a Alphabet Inc.


Niciun comentariu despre subiectul „Google România anunță câștigătorii Recenziei de Aur 2022”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile