joi, 22 septembrie 2022

Serialul "Submarinul" revine la Epic Drama cu sezonul 3

Serialul dramatic "Submarinul" va reveni la Epic Drama cu sezonul 3, având premiera pe 29 septembrie, la ora 22:00. După recenta premieră din Germania și Marea Britanie, criticii l-au numit „uimitor vizual” și „captivant”, titrând că „este cel mai bun sezon de până acum”. Așadar, fanilor primelor două sezoane li se garantează o intrigă interesantă, locații puternice din punct de vedere vizual și o nouă distribuție de calitate, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Serialul "Submarinul" - Imagine remisă in comunicat de către Epic Drama pentru publicare pe HD Satelit România.

Sezonul trei urmărește soarta unui tânăr echipaj de submarin, trimis într-o misiune periculoasă în emisfera sudică, în Bătălia pentru Atlantic, vânat obsesiv de un comandant al Marinei Regale (Ray Stevenson). Sub conducerea lui Robert Ehrenberg (Franz Dinda), în cadrul echipajului se formează alianțe personale puternice. Gândurile lui Ehrenberg rămân totuși legate de Kiel, unde a dezvoltat sentimente pentru Greta (Elisa Schlott), o tânără mamă căsătorită cu un bărbat nevrotic, grav rănit în război. Tot în Kiel, fiica lui Wilhelm Hoffmann, Hannie (Luise Wolfram), este prinsă într-o căsnicie fără dragoste cu comandantul Albrecht Lessing, un bărbat amar, rece emoțional. Hannie suferă din pricina constrângerilor și așteptărilor sociale ce vin odată cu statutul ei, astfel că, atunci când îl întâlnește pe fermecătorul comandant de submarin Schulz (Pierre Kiwitt), se joacă cu focul.

Între timp, în clima exotică a Lisabonei neutre, unde exilații, spionii și criminalii Europei socializează între ei și cu dușmanii lor, Hagen Forster (Tom Wlaschiha) descoperă un complot de a fura aurul jefuit în timpul războiului. Această descoperire, cuplată cu propria sa poveste și cu experiențele întunecate de pe Frontul de Est, îl determină să-și pună la îndoială propriile acțiuni și calea morală. De asemenea, îl conduce la o figură din umbră implicată într-o conspirație care ar putea schimba cursul războiului în bine. Acest om, foarte schimbat și el de experiențe chinuitoare, este Klaus Hoffmann (Rick Okon). 

Aceste două componente istorice se reunesc într-un final neașteptat și palpitant, care va fi difuzat la Epic Drama joi, 29 septembrie, la 22:00.

Pe lângă actorii cunoscuți din episoadele anterioare din Das Boot, Tom Wlaschiha (Game of Thrones), Franz Dinda (Die Wolke), Rick Okon (Tatort) și Pierre Kiwitt (Der Zürich Krimi), în serial apar multe vedete internaționale: Ray Stevenson (Roma, Dexter), Ernst Stötzner (Brecht), Luise Wolfram (Charité), Elisa Schlott (Narcissus și Goldmund), Anna Schudt (Aufbruch in die Freiheit), Joana Ribeiro (The Man Who Killed Don Quijote), Florian Panzner (Dark), Artjom Gilz (Milk & Honey), Jo Hartley (After Life), Fritzi Haberlandt (Ein spätes Mädchen), Johann von Bülow (Frantz), Trystan Pütter (Toni Erdmann) și Franz Hartwig (Der Pass).

Noul sezon din Submarinul spune o poveste palpitantă, ce va ține publicul cu sufletul la gură. Premiera va fi în 29 septembrie, cu două episode consecutive, începând cu ora 22, numai la Epic Drama.

Sezonul: 3 

Nr. de episoade: 10 x 60 min 

Titlul original: Das Boot 

Anul: 2021


Niciun comentariu despre subiectul „Serialul "Submarinul" revine la Epic Drama cu sezonul 3”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile