marți, 11 octombrie 2022

DIGI TV (RCS & RCS) a lansat o pagină oficială cu grilele de tv cablu și satelit

O pagină oficială cu grilele de programe ale Digi Tv (RCS & RDS) a fost lansată în cadrul website-ului acestui furnizor de servicii tv cu plată prin cablu si satelit. Este de fapt un tabel interactiv care include atât denumirile si siglele televiziunilor si posturilor de radio, cât pozițiile în cadrul serviciilor de tv cablu digital, analogic si televiziune prin satelit DTH.

Grilele tv oficiale online ale Digi Tv (RCS RDS) de pe website-ul digi.ro - Fotografie exemplificativă realizată de HD Satelit România

Tabelul oferă posibilitatea de a selecta grila în funcție de județ, în funcție de tipul de televiziune (cablu digital, cablu analogic sau satelit), precum și în funcție de categoria televiziunilor (generaliste, știri și informatii, film, pentru femei, pentru copii, documentare, sport, lifestyle, muzica, religios si altele genuri de canale tv).

Grila de satelit a Digi Tv este aceeași pentru toți abonații acestui DTH, indiferent de locația acestora. Însă grilele de cablu tv pot să fie diferite de la un județ la altul și mai ales de la o regiune geografică la alta. Selectând județul unde este (sau se dorește) instalat serviciul de televiziune cu plată, abonatul (sau orice altă persoană interesată) poate sa verifice personal grila disponibilă într-un anumit județ, actualizată în mod oficial de Digi Tv. Pentru cei care sunt deja conectați în contul de abonat de pe website-ul operatorului Digi, este selectat automat județul unde este instalat serviciul abonatului.

Tabelul a fost lansat în directă conexiune cu reorganizarea grilei tv a Digi Tv, despre care puteți citi AICI. Până acum, grilele oficiale după reorganizare au fost disponibile doar pe facturile abonaților și doar pentru județul în care era instalat serviciul (mai multe detalii AICI). Acum oricine poate sa vadă tabelul cu televiziunile din grila Digi Tv din oricare județ al României.

Tabelul oficial cu grilele de tv cablu digital și analogic în funcție de județ (plus grila pentru satelit) ale Digi Tv poate fi accesat dând click AICI.

UPDATE: Digi RCS RDS și-a anunțat prin email abonații în privința datelor calendaristice exacte ale modificărilor grilelor tv. Mai multe detalii găsiți AICI.


32 de comentarii despre subiectul „DIGI TV (RCS & RCS) a lansat o pagină oficială cu grilele de tv cablu și satelit”:
Anonim

stie cineva de ce a fost scos postul Duna din grila? nu ca l-as urmari, dar avea si reportaje din Transilvania ...

Anonim

Pai verifica in lista recomandata mai sus, pentru judetul tau. Din cate stiu, a fost inlocuit cu M1.

Anonim

La mine, pe TV Samsung, nu s-a schimbat inca grila. e 12 octombrie ora 23.00 si sunt in Bucuresti. S-a amanat schimbarea,sau am eu tv destept si a cautat si memorat singur favoritele, pe noile frecvente?

Anonim

Daca nu dai tu scanare dupa operator, nu se schimba nimic automat pe tv.

Anonim

Păi si de ce sa ma stresez sa schimb ceva, dacă totul funcționează optim? If it ain't broken, don't fix it, right? 🙂

Cristi

Nu chiar totul... Verifică dacă îți mai funcționează Realitatea Sportivă, Smart TV și Aleph Business. Dacă încă funcționează, înseamnă că nu a operat RCS & RDS modificările de grila in zona ta. Dacă nu mai funcționează, înseamnă că a operat modificările. În acest ultim caz nu recepționezi fără rescanare noile canale, adică BBC First HD, Prima Sport 2 HD și, dacă ai opțiunea 4K, canalul Love Nature 4K.

Anonim

RTL Klub HD Si TV2 HD nu le regasesc, desi in lista postata pe site-ul digi exista

Anonim

Nu e finalizată reorganizarea, aveți răbdare câteva săptămâni.

Anonim

Am un Samsung seria 9, dupa rescanare nu receptionez cateva prograne: BBC First hd, PrimaSport 2 hd, Tralala hd, in schimb pot receptiona LoveNature 4k. Culmea e ca mai am 2 tv hd vechi de 8 ani cu care pot vedea aceste canale, exceptand 4k.Am scanat dupa operator(digi) si " altele " nimic, tv samsung productie 2022, care aveti vreo idee....

Costin

E de la conectica sau distribuitoarele / splittere din casa, dacă nu merge pe tv nou nici la scanare după frecvență. Vezi pe ce frecvențe sunt televiziunile in cauză, verificând pe unul dintre cele două televizoare vechi, și scanează exact aceleași valori pe noul tv, inclusiv SR și modulare. Dacă nici așa nu ai semnal pe tv nou pe acele frecvente, înseamnă că sunt frecvente cu semnal mai slab, iar conectica din casa afectează frecventele acelea pentru tv nou, diminuând calitate semnal sub pragul de recepție pe frecvențele respective, pe traseul către tv nou. Alte frecvente au semnal mai puternic și nu sunt afectate așa mult.

Anonim

Duna tv ar putea fi accesat din nou in toate zonele din Romania?

Anonim

Momentan urmaresc Duna tv pe un laptop, de pe internet Digi

Anonim

daca televizorul are tuner digital incorporat voi receptiona canalele digitale ? abonamentul e pe analogic, adica nu am reciver de la ei.

Anonim

Da, vei recepționa și canalele digitale, majoritatea, cu excepția celor codate.

Anonim

Buna ziua! M-as bucura daca si pe "Satelit'',am avea unul sau mai multe canale ''Rai''. O zi placuta!

Anonim

Buna seara, dupa efectuarea unei scanari automate pe televizorul meu Horizon model 2016, grila tv ramane neschimbata. Am sunat la servicul tehnic, o echipa a venit la domiciliu si un urma unei noi scanari automate si grila tv veche, mi s-a spus ca problema vine de la televizorul meu, si ca ar fi si cazul televizoarelor de marca Samsung! Nu prea-mi vine sa cred acest lucru. Cineva a auzit de asa ceva sau imi poate confirma aceasta ipoteza? Multumesc!

Anonim

Buna seara din nou, referitor la mesajul de mai sus, am avut confirmare prin mail de la Digi - "Da, confirmam. Nu toate televizoarele actualizeaza grila noua de
programe, intradevar multi abonati remarca neschimbarea si totodata
schimbarea grilei. Este in functie de televizorul DVS."
Ma intreb in ce proportie abonatii vor putea beneficia de noua grila...
O seara buna tuturor!

Anonim

Dacă nu ați făcut-o ... Încercați să resetați complet televizorul, revenire la setările din fabrică, iar apoi reluați configurarea de la zero.

Anonim

Tv Samsung nu receptioneaza prima sport 1 hd, prima sport 3 hd si sport extra hd, oricate scanari am dat. Televizorul este de o generatie mai noua, 2019.

Anonim

1.Verificati calitatea conexiunilor (mufe, splitere), 2.Resetați televizorul (revenire la setarile de fabrică), apoi dați o scanare completă în digital.

Anonim

Are cineva probleme după actualizarea grilelor referitor la calitatea semnalului pentru canalele HD? La mine nu sare de 20% calitate, imagine nu este și se aude doar un sunet distorsionat.

Dany

Nu are treaba actualizarea grilelor cu semnalul. E o problema locala la tine, care a aparut concomitent si întâmplător. La mine totul merge perfect dupa reorganizarea grilei, prin care nu se schimba frecventele, ci pur si simplu se schimbă doar niste numere digitale cu care sunt marcate televiziunile din grila, ca sa fie afișate intr-o ordine anume.

Anonim

La Digi, calitatea trebuie să fie de 100 %, iar nivelul semnalului tot de 100%, dacă aveți fibra opitcă. Dacă nu, puterea semnalului trebuie să fie măcar de 80-85% (mai ales dacă aveți și opțiunea 4k), sau de peste 50% pentru HD. Bineînțeles, calitatea trebuie să fie mereu de 100% (în digital). Dacă nu e, verificați splitere , mufe, verificați semnalul la intrarea în locuință și dacă aici e problema sunați la relații clienți să trimită pe cineva.

Florin

Anonim, eu am niste splittere vechi cam defecte și la ultimul tv ajunge semnal cam 50 procente, din cauza conexiunilor mele, nu din cauza Digi. Dar merge perfect, inclusiv 4K.

Anonim

Eu abia cand am trecut la 4K am înțeles problemele care veneau de la splitere, până atunci totul părea ok.

Anonim

pt.Florin: Nu îți intră în casă semnal de putere 100% decât dacă îâi vine până la ușă cu fibra optică. În rest te mulțumești cu o calitate 100% (în cel mai bun caz) și o putere a semnalului variabilă între 45-85% (depinde de câte splitere folosești, conexiuni și distanță ). Oricum trecerea la fibra optică la mine a rezolvat totul.

Vava

Nu stiu de ce, dar nu mai pot utiliza telecomanda televizorului pentru a comanda decoderul JS21 de la Jiuzhou. Cel anterior (Kaon) funcționa. Stiti de ce sau cu ce decodor de noua generatie de la Digi il pot schimba?
2. De ce nu mai pot vedea canale HD prin satelit ca inainte? O sa revina?
Multumesc

Anonim

De ce s-a scos din grila Duna World ?

Anonim

Bună dimineața eu nu am prima comedie de ce ca am fost la cineva și e postul.

Anonim

Bună ziua! La mine în casă pe un televizor LG smart tv nu merg posturile Antena Stars, TVR 3 și Cartoon Network dar la celelalte televizoare din casă, unul dintre ele fiind vechi, fără hd merg toate aceste posturi. De ce?

Anonim

Daca ai dat deja rescanare pe televizorul pe care nu merg și nu ai rezolvat, atunci e din cauza semnalului sau conexiunilor de pe traseul din casa ta spre acel televizor.

Emil Raevschi

s-a facut reorganizarea grilei pe DTH digi - AU INTRAT SI CANALE NOI - KANALD 2, METROPOLA TV, TVR3, TVR INFO, TVR CULTURAL. Ordinea e la fel ca pe cablu - digi sport 1,2,3,4, tvr1,tvr2etc. TV5 MOMDE EUROPE e si in format SD nu numai HD

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile