vineri, 7 octombrie 2022

Grupul Clever lansează Prima Sport 5

Grupul Clever lansează astăzi a cincea televiziune dedicată evenimentelor sportive: Prima Sport 5. Emisia va începe de la ora 21:00. 


Mingi de fotbal -  Fotografie decorativa realizata de HD Satelit România

Televiziunea Prima Sport 5 va fi disponibilă pe PrimaPlay.ro chiar din aceasta seara, ca televiziune online pe platforma menționată. Grupul Clever explica ca a lansat noua televiziune pentru a oferi cat mai mult din experiențele marilor competitii.

"Prima Sport 5 înseamnă şi sclipirile starurilor din UEFA Champions League, Formula 1, Moto GP sau din Liga Campionilor la handbal sau emoțiile românești de la canotaj, gimnastică, handbal sau baschet. Nu vor lipsi din grila de programe a celui mai nou post TV din Grupul Clever adrenalina motorsportului românesc", precizează Prima Tv.

Televiziunea  Prima Sport 5 urmează sa intre ca în curând să intre în oferta marilor cablişti pentru a se alătură astfel altor televiziuni precum Prima Sport 1, Prima Sport 2, Prima Sport 3 şi Prima Sport 4, toate în variante SD şi HD, precum şi Prima 4K.

Televiziunile Prima Sport transmite evenimente sportive de la campionate din Anglia, Italia, Germania, Spania  sau Franţa, dar si fotbalul din Turcia şi din Portugalia, precum si SuperLiga românească, Cupa României sau Liga 2.

***

De asemenea, Prima Tv a anunțat noile poziții pe care televiziunile grupului Clever le vor avea în grila digitală de cablu tv a RCS & RDS (detalii despre reorganizarea grilei Digi cablu Tv gasiți AICI):

Prima Tv HD – poziția 33;
Prima Tv - poziția 34;
Prima Sport 1 HD - poziția 13;
Prima Sport 1 - poziția 14;
Prima Sport 2 HD - poziția 15;
Prima Sport 2 - poziția 16;
Prima Sport 3 HD - poziția 17;
Prima Sport 3 - poziția 18;
Profit News HD - poziția 65;
Cinema Est - poziția 98;
Cinemaraton HD - poziția 85;
Cinemaraton - poziția 86.

Modificările vor intra in vigoare în București începând de miercuri, 12 octombrie, iar după 20 octombrie în restul județelor României, în mai multe etape. Noua grilă Digi Tv cablu / RCS RDS, a devenit de asemenea disponibilă detaliat pe facturile abonaților. Găsiți grila Digi Tv după reorganizare și in articolul de AICI.

UPDATE 11 octombrie 2022: O pagină oficială cu grilele de programe ale Digi Tv (RCS & RDS) a fost lansată în cadrul website-ului acestui furnizor de servicii tv cu plată. Mai multe detalii despre acest tabel oficial cu grilele de tv cablu digital și analogic în funcție de județ (plus grila pentru satelit) ale Digi Tv pot fi citite dând click AICI


10 comentarii despre subiectul „Grupul Clever lansează Prima Sport 5”:
Anonim

Prima Sport 5 a intrat la distribuție si prin intermediul Interlan.

Anonim

Ca o adaugire si din Campionatul Belgiei mai transmite.

Anonim

In reteau digi va intra prima sport 5?

Cristi

Au intrat Prima Sport 5, Prima Sport PPV 1 și Prima Sport PPV 2 pe Prima Play.

Anonim

Prima Sport PPV 1 și Prima Sport PPV 2 sunt la Vodafone, iar Prima Sport 5 intra la toti cablistii in curand, cu excepția Digi, din cate am auzit.

Magnus

Digi ar fi cazul să mai înființeze și ei un nou canal...Digi Sport 5, că spre exemplu anul acesta de când a revenit Premier League de foarte multe ori unele meciuri din Serie A și din Bundesliga erau trase pe dreapta în favoarea unui meci transmis din UK. Spre ex. era meciul lui Napoli ori BVB și trebuia sa înceapă la 16. și mă trezesc ca e transmis un meci din Premier....
So revenin ar fi cazul să mai înființeze și ei un nou canal.

Anonim

La Orange TV Satelit Dth va întra PRIMA SPORT 5 HD? Astept un raspuns.

Anonim

Acum să vedem dacă au forța financiară să îl umple cu programe atractive și originale. Deocamdată am rămas la cele 4 Digisport, canalele Prima Sport dovedindu-se a fi doar o dublare a acelorași competiții, cu comentatori diferiți.

Florin

Anonim, nu uita că doar cei de la Digi recepționează canalele DigiSport. Cei de la Vodafone, Orange, Focus Sat și alți operatori mici nu recepționează Digi Sport, deci canalele Prima Sport le sunt extrem de utile, nu sunt o dublare a acelorași competiții.

Anonim

Pt. Florin: știu, dar am vorbit doar în dreptul meu.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile