vineri, 21 octombrie 2022

“Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, lider de audiență în Prime Time

Kanal D anunță printr-un comunicat remis către HD Satelit că își menține supremația în audiențe, în Prime Time, cu emisiunea “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, stația TV clasându-se aseară pe primul loc în topul televiziunilor din România, în rândul publicului de la orașe, conform datelor furnizate de Kantar Media România.


Dan Negru - imagine remisă în comunicat de către Kanal D pentru publicare pe HD Satelit România

Joi, 20 octombrie, în intervalul orar 22:30 – 24:00, Kanal D a fost lider de piață, cu emisiunea “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, stația TV înregistrând 3,9% puncte de rating și 14,8% cotă de piață, în rândul publicului de la orașe.

Audiențe - tabel remis în comunicat
Audiențe joi 20 octombrie 2022 - tabel remis în comunicat de către Kanal D pentru publicare pe HD Satelit România

O medie de 599.000 de fani “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, din întreaga țară, au urmărit aseară, în fiecare minut al difuzării, emisiunea preferată, minutul de aur, înregistrat la 22:31, adunând peste 771.000 de telespectatori în fața micilor ecrane.

Nu ratați, în această seară, o nouă ediție “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, de la 22:30, cel mai simplu și ușor de înțeles quiz din istoria televiziunii în care telespectatorii de toate vârstele își pot exersa mintea în fața micului ecran, în compania lui Dan Negru și a concurenților emisiunii.

UPDATE 22 octombrie 2022: “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, lider de audiență, vineri seara, la orașe si la nivelul întregii țări


Emisiunea “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” isi reconfirma pozitia de lider in audienta, in Prime Time. Editia de aseara a quiz-ului cu si despre cuvinte a plasat Kanal D pe primul loc in audiente, conform datelor oferite de Kantar Media Romania si remise printr-un comunicat de Kanal D către HD Satelit.

Emisiunea a inregistrat 4.2% Rating si 16,7% cota de piata la nivel All Urban, si 4.2% Rating si 16.4% cota de piata pe targetul National. In randul publicului comercial, statia TV Kanal D s-a aflat in pozitia secunda, cu 3,0 puncte de rating si 13,3% cota de piata. Minutul de aur, inregistrat la 22:52, a tinut in fata micilor ecrane 865.000 de telespectatori care au preferat sa isi exerseze mintea alaturi de concurentii quiz-ului si de Dan Negru, prezentatorul emisiunii devenita un fenomen.

Nu ratați “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, de miercuri pana vineri, de la 22:30, la Kanal D.

Audiențe vineri 21 octombrie 2022 - tabel remis în comunicat de către Kanal D pentru publicare pe HD Satelit România

UPDATE 28 octombrie 2022: “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, lider de audiență, joi seara, la orașe.


Kanal D își reconfirmă poziția de lider in audiență, în Prime Time, cu emisiunea “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”. Ediția de aseară a quiz-ului cu și despre cuvinte a plasat Kanal D pe primul loc in audiențe, la nivel All Urban, conform datelor oferite de Kantar Media România.

“Jocul cuvintelor cu Dan Negru” a înregistrat 4.4% Rating si 15,8% cota de piață la nivel All Urban.

Minutul de aur, înregistrat la 22:30, a ținut în fața micilor ecrane 1.223.000 de telespectatori care au preferat să își exerseze mintea alături de concurenții celui mai intens quiz-show și de Dan Negru, prezentatorul emisiunii, anunță Kanal D printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Audiențe joi, 27 octombrie 2022 - tabel remis în comunicat de către Kanal D pentru publicare pe HD Satelit România


UPDATE 3 decembrie 2022: Vineri seară, Kanal D a fost lider de audienţă cu “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, la nivel Naţional


Aseară, românii au fost cu ochii pe “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, la Kanal D. Weekendul a început cu sportul minţii pentru românii din întreaga ţară, iar Kanal D a fost din nou lider de audienţă la nivel National vineri seara, în intervalul difuzarii celui mai atractiv quiz show (22:30-24:00), conform Kantar Media Romania. Emisiunea cu şi despre vocabular a înregistrat 4,2% Share şi 14,9% cotă de piaţă pe targetul National, minutul de aur (22:30) ţinând în faţa micilor ecrane, la Kanal D, 1.319.000 de fani ai emisiunii. Cel mai simplu de înteles quiz show pentru toată familia, “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, a devenit obiceiul de consum pentru întreaga familie, în fiecare seară, de miercuri până vineri, de la 22:30, la Kanal D. Concurenţi de toate vârstele, cu profesii diferite fac un adevărat spectacol faţă în faţă cu Dan Negru, doar prin agilitatea mintii şi bucuria de a găsi răspunsurile corecte la întrebările acestuia.

Audiențe vineri, 2 decembrie 2022 - tabel remis în comunicat de către Kanal D pentru publicare pe HD Satelit România



Niciun comentariu despre subiectul „“Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, lider de audiență în Prime Time”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile