vineri, 21 octombrie 2022

Realitatea Plus renunță la distribuția prin satelit și va putea fi preluată de la INES GROUP

Conform unui mesaj afișat în cadrul programelor Realitatea Plus, această televiziune va renunța la distribuția prin satelit și va putea fi preluată de cablisti si furnizori de televiziune prin satelit de la operatorul INES GROUP. Desigur, retransmisia Realitatea Plus nu va fi afectată în grilele furnizorilor pay-tv prin satelit, care vor putea prelua postul tv de la INES și îl vor putea retransmite pe frecvențele închiriate prin propriul efort financiar.


Antenă recepție satelit - imagine realizată de HD Satelit România

Chiar dacă nu este precizat în mod expres, este probabil vorba de renunțarea la distribuția Realitatea Plus prin satelitul Eutelsat 16A de la poziție orbitală 16 grade Est, de pe frecvența de recepție 12568 MHz, polarizare orizontală, SR 16664, FEC 2/3, unde este oferită gratis (necriptat, necodat, la liber). Desigur, toți cei care recepționează în mod gratuit prin acest satelit postul tv menționat nu vor mai putea sa îl vizioneze prin aceasta metodă de receptie, după ce Realitatea Plus va renunța la distribuția prin satelit.

Televiziunea mai este oferită prin satelit de operatorii pay-tv Orange România (pe Hellas Sat 3 și momentan și pe Astra 5B) și de Digi România (pe satelitul Thor 6). Dar în toate aceste trei situații, transmisia este criptată, pasionații FTA rămânând fără alterativă pentru recepția gratuită prin satelit a televiziunii Realitatea Plus.  

În anuntul afișat în cadrul emisiei Realitatea Plus nu este precizată o dată calendaristică exactă a încetării distribuției prin satelit.


3 comentarii despre subiectul „Realitatea Plus renunță la distribuția prin satelit și va putea fi preluată de la INES GROUP”:
Anonim

pai daca vroiau sa aibe mai multi telespectatori puteau sa lase in mod FTA si pe satelit pe o singura frecventa si voala ! eu personal nu inteleg de ce posturile obligatorii pe cablu din lista must carry nu sunt si in mod FTA pe satelit , nu mi se pare ok ca sunt criptate pe satelit

Anonim

pe eutelsat 16a e inca la liber , nasol ca dispare !

Anonim

Realitatea Plus emite pe o noua frecventa: 12643/V/27500 impreuna cu canalele FREESAT si TVR Regionale.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile