joi, 13 octombrie 2022

Misiunea Red Bull către limita spațiului, repovestită la Eurosport

"Săritura din spațiu - Cum a reușit Red Bull Stratos să capteze atenția întregii lumi” va fi difuzat vineri la ora 23:15, la Eurosport 1 și sâmbătă la ora 12:00, la Eurosport 2, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România. Documentarul marchează aniversarea a 10 ani de când uimitorul proiect Stratos a fost difuzat pentru a fi urmărit de milioane de oameni din jurul lumii. Sportivul austriac Felix Baumgartner vorbește despre pregătirea care a durat mai mult de cinci ani și despre moștenirea evenimentului.

"Săritura din spațiu - Cum a reușit Red Bull Stratos să capteze atenția întregii lumi” - Imagine remisă în comunicat de Eurosport România pentru publicare pe HD Satelit

A fost misiunea care a împins limitele într-un mod nemaivăzut, experimentul care aproape a dat peste cap internetul, un moment care este foarte puțin probabil să fie replicat vreodată.

„Săritura din spațiu - Cum a reușit Red Bull Stratos să capteze atenția întregii lumi” va fi difuzat vineri la ora 23:15, la Eurosport 1 și sâmbătă la ora 12:00, la Eurosport 2, urmărind întreaga poveste nespusă a călătoriei unui bărbat care s-a aventurat la limita spațiului.

Documentarul ce are o durată de 48 de minute, produs de Red Bull Media House, va fi difuzat pentru a coincide cu aniversarea de 10 ani a Red Bull Stratos. Pe 14 octombrie 2012, milioane de oameni din jurul lumii au urmărit prin intermediul unei transmisiuni pe Youtube cum skydiver-ul austriac Felix Baumgartner a sărit către Pământ de la o altitudine-record de 38,97 km, spărgând bariera sunetului după ce a sărit de la o înălțime mai mare decât oricine altcineva.

Povestea nespusă până acum urmărește un aspect nou și unic în legătură cu realizarea proiectului Stratos, prin tehnologia, moștenirea și noua perspectivă oferită asupra evenimentelor din 14 octombrie 2012.

„Săritura din spațiu - Cum a reușit Red Bull Stratos să capteze atenția întregii lumi” relatează cum mai multe personalități din jurul lumii își reamintesc evenimentele – de la ideea aflată în stadiul incipient, pregătire și speranță, până la realizarea unuia dintre cele mai spectaculoase momente din zilele noastre.

„Săritura din spațiu - Cum a reușit Red Bull Stratos să capteze atenția întregii lumi” este cel mai recent proiect al colaborării Warner Bros. Discovery cu Red Bull. În luna august, Red Bull a colaborat cu Warner Bros. Discovery pentru a aduce documentarul Anton Palzer: Întreruperea ciclului – o producție Red Bull Media House – milioanelor de telespectatori din Europa.


Un comentariu despre subiectul „Misiunea Red Bull către limita spațiului, repovestită la Eurosport”:
Anonim

E clar, se apuca de băgat documentare din domeniu sportiv. Acesta este primul. Mai sunt și altele, preluate de la Discovery.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile