luni, 3 octombrie 2022

Platforma de streaming "Hayu - Reality On-Demand" de la NBCUniversal se va lansa în Europa Centrală și de Est

Hayu, platforma de streaming de conținut reality al NBCUniversal International, a anunțat planurile de extindere, la sfârșitul acestui an, în Europa Centrală și de Est.

Platformă de streaming - Imagine decorativă realizată de HD Satelit România

Platforma, care găzduiește emisiuni precum "The Real Housewives", "Below Deck" și "Million Dollar Listing" va fi lansată în regiune în trimestru al patrulea al acestui an, cu peste 300 de emisiuni și peste 9000 de episoade de conținut reality tv de top. Marea majoritate a emisiunilor vor fi disponibile pe Hayu în aceeași zi cu premierele din SUA.

Compania a precizat că extinderea în Europa Centrală și de Est va aduce numărul de teritorii unde platforma Hayu este disponibilă la peste 40. Utilizatorii din Europa Centrală și de Est se vor putea abona cu o perioadă de încercare gratuită de șapte zile, când platforma va fi lansată in aceste noi regiuni geografice (nu au fost nominalizate explicit teritoriile).

Hayu s-a lansat în Marea Britanie, Irlanda și Australia în martie 2016, urmat de Norvegia, Suedia, Finlanda și Danemarca în noiembrie 2017. Canada a urmat în septembrie 2018, țările Benelux fiind adăugate în decembrie 2018. Serviciul a devenit apoi disponibil în Asia de Sud-Est, și anume în Filipine, Hong Kong și Singapore, în octombrie 2019, iar în noiembrie 2020 s-a lansat în Germania și Austria. La începutul anului 2021, Hayu a devenit disponibil în Spania, Portugalia, Franța, Italia, Elveția, Lituania, Estonia, Letonia, Polonia, Ungaria și Republica Cehă.

Hendrik McDermott de la NBCUniversal, a explicat: „Hayu este o destinație pentru conținutul reality tv de renume mondial, iar această expansiune în Europa Centrală și de Est confirmă obiectivul nostru de a oferi cele mai bune programe din această nișă pentru și mai mulți fani ai genului. Suntem încântați să lansăm serviciul nostru de streaming cu abonament în regiune, unde așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu platforme și companii de telecomunicații pentru a oferi platforma noastră publicului lor feminin tânăr.

UPDATE 29 noiembrie 2022: Platforma de streaming Hayu s-a lansat în România din 29 noiembrie 2022. Care sunt programele cheie de pe Hayu? Mai multe detalii găsiți AICI.


Un comentariu despre subiectul „Platforma de streaming "Hayu - Reality On-Demand" de la NBCUniversal se va lansa în Europa Centrală și de Est”:
Anonim

Deci acum platforma Hayu este prezenta in 25 de țări, iar dupa extindere va ajunge la peste 40 țări. Deci va fi lansată in peste 15 noi țări din Europa Centrală și de Est. Asta inseamna o șansa foarte mare ca se va lansa si in România.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile