marți, 29 noiembrie 2022

Platforma de streaming Hayu se lansează în România din 29 noiembrie 2022. Care sunt programele cheie de pe Hayu?

Serviciul de streaming al NBCUniversal International este acum disponibil în peste 40 de țări, nu doar în România (am discutat anterior AICI despre această lansare). Celelalte teritorii includ Albania, Andorra, Bosnia, Bulgaria, Croația, Cipru, Grecia, Kosovo, Malta, Muntenegru, Macedonia de Nord, Serbia, Slovacia, Slovenia și Turcia, anunță compania printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


Serviciul de streaming Hayu - Imagine remisă în comunicat pentru publicare pe HD Satelit România

Hayu, serviciul video-on-demand (SVOD) al NBCUniversal International cu conținut reality tv, pe bază de abonament, este disponibil de azi în România și în alte 15 țări din Europa Centrală și de Est. Această lansare este o etapă naturală, ca urmare a succesului înregistrat de acest serviciu pe alte piețe europene, fiind disponibil din 2021 în Franța, Italia, Spania, Portugalia, Elveția, Lituania, Estonia, Letonia, Polonia, Ungaria și Republica Cehă. Lansarea de azi în mai multe teritorii este un moment important pentru că ridică la peste 40 numărul total de piețe în care serviciul de streaming este disponibil.

Cu lansarea direct-to-consumer (DTC) și accesibil de pe o gamă completă de dispozitive - telefon mobil, tabletă, televizor, consolă și web* - Hayu devine disponibil pentru prima dată în Europa Centrală și de Est. Alături de România, noile teritorii includ Albania, Andorra, Bosnia, Bulgaria, Croația, Cipru, Grecia, Kosovo, Malta, Muntenegru, Macedonia de Nord, Serbia, Slovacia, Slovenia și Turcia.

Dedicat fanilor genului reality, Hayu oferă peste 300 de emisiuni și peste 9.000 de episoade de conținut reality tv premium, care includ toate sezoanele popularelor francize The Real Housewives, Below Deck și Million Dollar Listing, precum și toate sezoanele și spin-off-urile Keeping Up With the Kardashians încă de la început.

Amploarea conținutului Hayu este extrem de atrăgătoare pentru fanii programelor de tip reality. Serviciul oferă o gamă largă de opțiuni, cu o mare varietate de sub-genuri în limba engleză, precum: Home and Design, Dating, Cooking, True Crime și Fashion. De asemenea, abonații nu trebuie să-și facă griji cu privire la spoilere, deoarece cele mai multe dintre emisiuni sunt disponibile pe Hayu în aceeași zi cu lansarea lor în S.U.A.

„Suntem încântați să lansăm Hayu - destinația iubitorilor de emisiuni de tip reality cu renume internațional - în România și în alte 15 teritorii din Europa Centrală și de Est, unde dorim să colaborăm cu platforme și companii de telecomunicații pentru a furniza conținut publicului lor tânăr feminin”, a declarat Hendrik McDermott, MD, Direct-to-Consumer, Global, NBCUniversal. „Acest moment al extinderii serviciului în peste 40 de teritorii din întreaga lume reprezintă o etapă importantă în atingerea obiectivului nostru de a oferi cel mai bun conținut reality tv cât mai multor fani ai genului.”

Pe multe piețe, Hayu este considerat un serviciu pe care orice iubitor de reality tv trebuie să îl dețină. Fanii din Europa Centrală și de Est se pot abona acum la Hayu pentru 4,99 Euro pe lună, 23,99 Euro pentru șase luni sau 43,99 Euro pentru 12 luni**, cu o perioadă de testare gratuită de șapte zile.

Hayu este acum disponibil în peste 40 de teritorii. Hayu s-a lansat în Marea Britanie, Irlanda și Australia în martie 2016, urmate de Norvegia, Suedia, Finlanda și Danemarca în noiembrie 2017 și s-a extins în Canada în septembrie 2018, Benelux în decembrie 2018 și Asia de Sud-Est în octombrie 2019. Serviciul s-a extins în Germania și Austria în noiembrie 2020, urmate de Franța, Italia, Spania, Portugalia, Elveția, Lituania, Estonia, Letonia, Polonia, Ungaria și Republica Cehă în februarie 2021 și India în decembrie 2021.
_______
*Disponibil din 29 noiembrie pe iOS, Android, Android TV, Apple TV, Amazon Fire TV, Samsung TV, LG și Xbox –
disponibilitatea fiecărui terminal poate varia în funcție de piață.
**Hayu este €4.99 pe lună, €23.99 pentru 6 luni, sau €43.99 pentru 12 luni în Grecia, Albania, Andorra, Bosnia,
Bulgaria, Croația, Cipru, Kosovo, Malta, Montenegru, Macedonia de Nord, România, Serbia, Slovacia și Slovenia.


Despre Hayu

De la NBCUniversal, Hayu este primul serviciu de streaming video on demand cu abonament integral cu acest gen de conținut, oferind fiecare episod și fiecare sezon dintr-o selecție largă de francize de programe de tip reality într-un singur loc. Disponibil în peste 40 de piețe, inclusiv: Albania, Andorra, Australia, Austria, Belgia, Bosnia, Bulgaria, Canada, Croația, Cipru, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Hong Kong, Ungaria, Islanda, India , Irlanda, Italia, Kosovo, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Muntenegru, Țările de Jos, Macedonia de Nord, Norvegia, Filipine, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Singapore, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveția, Turcia și Marea Britanie pe o gamă completă de dispozitive (mobil, tabletă, laptop, televizoare conectate la internet și console selectate) prin www.Hayu.com

Hayu oferă o imensă varietate de programe de televiziune de tip reality, cu peste 300 de emisiuni, peste 9.000 de episoade disponibile pentru descărcare și vizionare de oriunde - toate fără reclame. Majoritatea emisiunilor sunt difuzate în aceeași zi cu SUA, inclusiv francizele TV The Real Housewives, Below Deck și Million Dollar Listing. Descoperiți sub-genurile de conținut reality ale lui Hayu: Home and Design, Dating, Cooking, True Crime și Fashion și multe altele.

Despre NBCUniversal

NBCUniversal este una dintre cele mai importante companii de media și divertisment din lume în dezvoltarea, producția și marketingul de divertisment, știri și informații pentru un public global. NBCUniversal deține și operează un portofoliu valoros de rețele de televiziune de știri și divertisment, o prestigioasă companie de film, operațiuni semnificative de producție de televiziune, un grup de posturi de televiziune lider, parcuri tematice de renume mondial și un serviciu de streaming premium cu publicitate. NBCUniversal este o companie subsidiară a Comcast Corporation.


Programe cheie Hayu


Hayu este destinația perfectă pentru iubitorii de reality tv, cu peste 300 de emisiuni. În plus, episoade noi sunt lansate în aceeași zi cu lansarea din USA și oferă multe serii complete ce merită să fie urmărite în maraton. Toate momentele memorabile sunt într-un singur loc, gata să fie descărcate și urmărite oricând și de oriunde.

The Real Housewives of Beverly Hills Sezoanele 1 - 12 disponibile acum 

The Real Housewives of Beverly Hills urmărește un grup de femei, dintre mai bogate din SUA, care se bucură de un stil de viață extravagant, ce numai în Beverly Hills poate fi întâlnit. Sunt răsfățate într-o lume a bogăției, a luxului și a privilegiilor, în care este vital să fii văzut și să cultivi relații. Aceste femei sunt centrul tuturor lucrurilor și dețin vile, mașini și diamante care să dovedească acest fapt. De la moștenitoare, antreprenori și până la o familie cu actrițecopii, seria The Real Housewives of Beverly Hills expune puterea celebrității și viețile lor agitate. Hayu este casa francizei Housewives 

The Real Housewives of Atlanta Sezoanele 1 - 14 disponibile acum

The Real Housewives of Atlanta prezintă într-un stil detaliat și personal viața din Hotlanta. Seria urmărește un grup de femei frumoase din sud, care încearcă să găsească un echilibru între maternitate, cariere solicitante și un calendar social încărcat și arată cum este viața în cele mai exclusiviste zone din Atlanta. Aceste femei hotărâte și ambițioase dovedesc că nu sunt doar „casnice”, ci au și spirit antreprenorial, sunt mame devotate și femei pasionate din sud. 

The Real Housewives of Salt Lake City Sezoanele 1 - 3 disponibile acum 

Apreciata franciză Real Housewives se îndreaptă către pitoreștii munți din Salt Lake City pentru a arunca o privire în viețile neconvenționale ale unui grup de femei de succes care navighează într-un cerc social exclusivist, într-un oraș în care religia, statutul și perfecțiunea sunt la cel mai înalt rang. Reprezentând o mulțime de credințe religioase de la Mormoni, Islamism, Evrei și Penticostali, aceste doamne din Utah au fost binecuvântate cu case de lux, afaceri de mai multe milioane de dolari, stiluri de viață și familii extravagante. Însă căutarea perfecțiunii este o sabie cu două tăișuri, ce duce la multe situații agitate în cadrul grupului lor de elită. Vrei și mai mult? Sezoane noi din The Real Housewives of New York City și The Real Housewives Ultimate Girls Trip vor veni la Hayu în 2023, împreună cu un nou spin-off captivant Luann and Sonja: Welcome To Crappie Lake. 

Below Deck Sezoanele 1 - 10 disponibile acum 

Plonjați în culisele vieții celor care lucrează pe ambarcațiuni de lux folosite de cei incredibil de bogați. Lumile de sus și de jos se ciocnesc. Echipajul format din persoane tinere și singure, trăiește, iubește și lucrează împreună la bordul luxosului iaht privat. Fiecare membru al echipajului vine cu un anumit nivel de experiență, dar toți împărtășesc iubirea pentru acest stil de viață, care le permite să călătorească în unele dintre cele mai frumoase și exotice locuri din lume. Fiecare episod prezintă un grup diferit de oaspeți, care se mută pe barcă, de la milionari, artiști, la prieteni, care nu aveau nicio idee despre ce se întâmplă sub punte... până acum. Toată lumea la bord! Îmbarcați-vă cu Below Deck la Hayu! Below Deck Mediterranean Sezoanele 1 - 7 disponibile acum Franciza Below Deck călătorește în apele albastre și adânci ale Mării Mediterane. În fiecare episod, echipa întâlnește un nou grup de clienți înstăriți, cu cereri provocatoare și foarte mari așteptări. Tinerii membri ai echipajului trebuie să învețe să lucreze împreună, în timp ce se confruntă cu situațiile inevitabile care decurg din locuitul împreună într-un spațiu mic. Deși solicitant, acest loc de muncă oferă echipajului șansa de a experimenta priveliștile spectaculoase, sunetele și gusturile Mării Mediterane. 

Below Deck Sailing Yacht Sezoanele 1 - 3 disponibile acum

Această serie trasează un nou curs și urmărește echipajul tânăr și atractiv de la bordul unui iaht de lux, care servește clienți bogați în timp ce navighează în apele uluitoare din Corfu, Grecia. Mereu în bătaia vântului, iahturile cu vele vin cu o serie de provocări unice și distincte față de iahturile cu motor. De la manevrarea pânzelor în condiții de vânt puternic până la navigarea în spații strâmte, echipajul are treabă din plin. În plus, noi sezoane din Below Deck, Below Deck Mediterranean și Below Deck Sailing Yacht se vor lansa la Hayu în 2023. 

Below Deck Adventure Sezonul 1 disponibil acum. 

Episoade noi în fiecare miercuri. Acest spin-off Below Deck foarte nou duce publicul dincolo de punte și de iaht, în timp ce pasagerii se deplasează cu parapanta, explorează peșteri și fac plimbări extreme cu elicopterul de-a lungul fiordurilor norvegiene. Seria prezintă clienți care caută senzații tari și care doresc să-și depășească limitele într-o experiență de neuitat de-a lungul peisajelor pitorești bogate în istoria vikingilor. Iahturile au avut parte de mări furtunoase și se unesc pentru a le oferi oaspeților experiența vieții lor. 

Southern Charm Sezoanele 1 - 8 disponibile acum

Carolina de Sud deschide porțile caselor vechi de secole pentru a oferi o imagine reală a modului în care trăiește aristocrația modernă din sud. Lasă-te fermecat de scena socială legată de tradiție prezentată de un grup format din cei mai carismatici domni ai orașului și frumoasele lor perechi. Și mai multe programe reality tv de urmărit în serie

Vanderpump Rules Sezoanele 1 - 9 disponibile acum

Cunoscută ca una dintre protagonistele din Real Housewives of Beverly Hills, Lisa Vanderpump este o restauratoare de succes, cu un spirit britanic sec, cu afinitate pentru mesele excentrice și o dragoste aparte pentru diamantele mari și strălucitoare. Acum, cu emisiunea reality Vanderpump Rules, ea deschide ușile bucătăriei restaurantului și lounge-ului său exclusivist din Hollywood, SUR. Declarând că este cel mai sexy local pe care l-a deținut vreodată și „locul în care îți duci amanta”, Lisa conduce locul - și personalul său plin de viață și de pozne - cu o mână de...platină.

Keeping Up With The Kardashians Sezoanele 1 - 20 disponibile acum

Un fenomen al genului reality, Keeping Up with the Kardashians prezintă una dintre cele mai cunoscute familii de la Hollywood, în timp ce membrii săi caută faima, averea și fericirea în căsnicie. Căsătoriile, despărțirile, bebelușii, construirea imperiilor media și dezvoltarea afacerilor din domeniile legate de stil sunt toate expuse în întregime, deoarece familia nu ascunde nimic de camerele de filmare. De la Kim, Khloe, Kourtney, Kris și alții, această serie este o combinație unică de personaje kaptivante. În plus, noi sezoane din Below Deck, Below Deck Mediterranean și Below Deck Sailing Yacht se vor lansa la Hayu în 2023.

In Ice Cold Blood Sezoanele 1 - 12 disponibile acum

În calitate de prezentator și producător executiv, câștigătorul premiului Grammy și NAACP Image, Ice-T (Law & Order: Special Victims Unit) este vocea unor povești adevărate, dar incredibile care implică sex, bani, obsesie sau un cocktail fatal din toate trei. În timpul fiecărui episod de o oră, interviurile complexe și filmările de arhivă se îmbină pentru a scoate în evidență un mister intrigant, relatat de detectivi experți, cu răsturnări de situație și descoperiri uluitoare. Lumea adevărată și tulburătoare a infracționalității

Kim Kardashian West: The Justice Project

După ce a auzit povestea lui Alice Marie Johnson, o străbunică care ispășea o sentință de detenție pe viață în calitate de infractor nonviolent fără antecedente, Kim Kardashian West aflată în campanie pentru reforma justiției penale, a decis să îi ofere sprijin acesteia și a contribuit la acordareea clemenței de către Casa Albă în iunie 2018. Acest documentar de două ore o surprinde pe Kim în timp ce dă o mână de ajutor pentru a corecta nedreptățile și pledează pentru schimbare.

License To Kill

License to Kill investighează cazurile uluitoare ale ucigașilor din rândul medicilor, asistentelor și profesioniștilor medicali. Prezentată de renumitul chirurg plastician Dr. Terry Dubrow (Botched), serialul cuprinde relatările îngrozitoare ale pacienților puși în pericol de utilizarea insidioasă a expertizei profesioniștilor din domeniul medical.


6 comentarii despre subiectul „Platforma de streaming Hayu se lansează în România din 29 noiembrie 2022. Care sunt programele cheie de pe Hayu?”:
Anonim

Ca se lansează, asta am aflat. Fluxurile sunt dublate sau subtitrate în româna?

Anonim

Practic,documentare inregistrate ,de pe care canale tv?E!;CBS Reality?Și mai care canal tv?Vor fi și subtitrate ro?

Anonim

Piața e în plină expansiune, apar tot mai multe oferte de streaming cu multe seriale atractive.

Anonim

Pai asta e viitorul.Cablu e de domeniul trecutului !!

Anonim

Programele au subtitrare in limba romană ?

Anonim

Nu, deocamdată nu au subtitrare in română, sunt programe pentru cei care cunosc limba engleza. Poate in viitor....

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile