marți, 29 noiembrie 2022

Filme în minivacanța de 1 Decembrie 2022, la AXN

Un maraton de filme pentru toate gusturile și povești de neratat îi vor bucura pe telespectatorii AXN, de miercuri până duminică, în minivacanța de 1 Decembrie. Miercuri, 30 noiembrie, de la ora 21:00, vom petrece seara în compania lui Antonio Banderas, în producția ”Aurul Negru”, o dramă politică orientală plină de culoare și o poveste despre război, bazată pe romanul Sudul inimii: Un roman al Arabiei moderne, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


Pelicula îi prezintă pe cei doi emiri, care se luptă pe teritoriul numit ”Coridorul Galben”, o porțiune ce desparte geografic pământul lui Amar al Salma (Mark Strong) de cel a lui Nessib al Hobeika (Antonio Banderas). Locul, în sine, nu reprezenta atunci, un interes real pentru nimeni, dar dorința lui Nessib pentru o porțiune mai mare de pământ prevalează. Amar este învins de lăcomia adversarului său, și îl lasă să îi ia cei doi copii, Saleh și Auda, pentru a fi crescuți alături de Tarik și Leyla, copiii familiei Hobeika. 15 ani mai târziu porțiunea teritorială devine un bun de mare preț pentru Nessib, dar și pentru compania americană Texan Oil, care descoperă petrol în Coridorul Galben. Sultanul vede oportunitatea de a moderniza viața tribului său, iar americanii încep exploatarea. După multe încercări eșuate de a-l îmbuna și convinge pe Amar de a se uni cu Nesib, Prințul Auda, fiul său, îndrăgostit de prințesa Leyla, fiica lui Nesib, va trebui să decidă de partea cui va fi.

Printre titlurile care mai pot fi urmărite în această minivacanță se numără ”Nume de cod: Geronimo” (Code Name: Geronimo) cu Cam Gigandet, Anson Mount, ”Resident Evil: Dispariția” (Resident Evil: Extinction) cu Milla Jovovich, ”Secretul lui Adaline” (The Age of Adaline) cu Blake Lively, Harrison Ford, ”OZN” (UFO) cu Gillian Anderson, ”În bătaia puștii” (In The Line Of Fire) cu Clint Eastwood, John Malkovich, Rene Russo, ”Haide cu mine” (Go With Me) cu Anthony Hopkins, și ”Cartea morților” (Evil Dead) cu Bruce Campbell.

Promoționalul AXN pentru minivacanța 1 Decembrie poate fi vizionat AICI.


Un comentariu despre subiectul „Filme în minivacanța de 1 Decembrie 2022, la AXN”:
Anonim

dar astea de la AXN nu stiu sa mai dea si seriale sf fantasy si horror , ca vad numai seriale politiste crima si drama nimic alceva , ce se intampla de nimeni nu mai da la tv seriale care leam zis mie dor sa vad sa revad la tv stargate sg 1 atlantis universe , si de Star Trek enterpraise 2001 TNG dep space nine voiager , Andromeda , etc . de ce nu se mai da ca erau faine educationale etc , pacat . + Celelate canale axenurile black weid cand se rebrandesc si in romania in sony movie sony max etc ca la alti din europa au evoluat la noi nu de ce , si celelate axenuri in format hd pe cand etc .

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile