miercuri, 2 noiembrie 2022

Exclusivitățile pentru PC Age of Empires II și IV vor fi lansate pe consolele Xbox

World's Edge, studioul Xbox care se ocupă în prezent de Age of Empires, a organizat un eveniment pentru a marca cea de-a 25-a aniversare a francizei. La acest eveniment au fost anunțate câteva știri majore despre viitorul acestei serii de jocuri, inclusiv debutul pe console. Age of Empires II: Definitive Edition va fi disponibil pe consolele Xbox și pe Xbox Cloud Gaming, din 31 ianuarie 2023.

Cel mai recent joc din seria de strategie în timp real, Age of Empires IV din 2021, va ajunge pe console și Xbox Cloud Gaming mai târziu, dar tot în 2023. Desigur, ambele titluri vor fi disponibile pe Xbox Game Pass și Xbox Game Pass Ultimate. Aceasta este o schimbare majoră pentru o serie care până acum a fost disponibilă doar pe PC.

Va exista suport pentru Age of Empires II: Definitive Edition pentru a juca multiplayer între platforme, astfel încât să puteți juca cu prietenii indiferent dacă utilizați un Xbox, PC sau îl accesați prin cloud. În plus, jocul va suporta tastatură și mouse pe consolă. În cazul în care preferați să utilizați un gamepad, World's Edge a proiectat un nou tutorial pentru controler, împreună cu o experiență reînnoită pentru nou-veniții în joc. În plus, echipa a adăugat un sistem AI care este conceput pentru a face gestionarea resurselor mai eficientă și mai intuitivă.

World's Edge a anunțat o nouă ediție definitivă a Age of Mythology din 2002, cu „grafică frumoasă și gameplay actualizat”, precum și alte caracteristici. De asemenea, Age of Empires Mobile este în dezvoltare și va fi lansat în curând, potrivit unui teaser.


Niciun comentariu despre subiectul „Exclusivitățile pentru PC Age of Empires II și IV vor fi lansate pe consolele Xbox”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile