joi, 10 noiembrie 2022

Dogan Media International va prelua Bucureşti TV, care va deveni Kanal D2. Radio Impuls își extinde reţeaua.

Dogan Media International își continuă evoluția cu noi investiții în industria media, ca parte a strategiei Grupului de a aduce plusvaloare peisajului media şi de a-şi dezvolta operațiunile în România, anunță compania printr-un comunicat remis către HD Satelit.

Dogan Media International a obţinut aprobarea CNA pentru preluarea licenţei audiovizuale pentru serviciul de programe Bucureşti TV, post de televiziune generalist cu difuzare HD, inclus în lista must-carry a operatorilor de cablu din România, care va fi rebrănduit în noul Kanal D2.

În aceeaşi sedintă, Dogan Media International a obţinut aprobarea CNA şi pentru preluarea de noi licenţe audiovizuale pentru Radio Impuls. Astfel, Radio Impuls îsi extinde reţeaua şi va fi auzit în curând şi la Ploiesti, Câmpina, Sinaia, repere esenţiale în acoperirea regionala a centrului României, precum şi la Alba Iulia şi Câmpeni.

Kanal D2 şi noile licenţe Radio Impuls reprezintă un pas strategic pentru Dogan Media International în misiunea noastră de a adăuga valoare pieţei media din România. Am demonstrat de-a lungul timpului că suntem inovatori, am creat adevărate trenduri în materie de formate TV şi nu numai, şi ne dorim să facem multe lucruri extraordinare în continuare. Vom aduce un suflu nou pe piaţa media din România şi, în acelaşi timp, vom oferi publicului produse de calitate, prin intermediul celor trei divizii ale Dogan Media International – TV, Radio şi Digital”, a spus Ugur Yesil, CEO şi Executive Board Member Kanal D şi Radio Impuls.


Ugur Yesil, CEO şi Executive Board Member Kanal D şi Radio Impuls - Imagine remisă în comunicat de Kanal D pentru publicare pe HD Satelit România

Dogan Media International este unul dintre liderii grupurilor media din România şi conectează publicul la informaţii relevante şi divertisment de calitate printr-un pachet media complex, oferind conţinut inovator, atractiv şi o experienţă multiscreen, la standarde de ultimă generaţie. Această viziune a adus un suflu nou pietei media din România şi a diferenţiat Kanal D de competitori.

La 15 ani de la lansare, Kanal D, televiziunea care se află în top 3 posturi generaliste din Romania, este un trendsetter în ceea ce priveşte formatele TV şi un reper de profesionalism, inovaţie şi bune practici într-un domeniu extrem de competitiv.

Grupul Dogan Media International este reprezentat de trei divizii puternice, complementare: TV (Kanal D), Radio (Radio Impuls, cu 14 licenţe) şi Digital (site-urile kanald.ro, stirilekanald.ro, wowbiz.ro, Kfetele.ro, radioimpuls.ro, canalul de YouTube TheXclusive si WOWnews).


7 comentarii despre subiectul „Dogan Media International va prelua Bucureşti TV, care va deveni Kanal D2. Radio Impuls își extinde reţeaua.”:
Anonim

Foarte buna mișcarea din partea Kanal D,bravo!
Doar sigla trebuia sa rămână la fel ca la Kanal D doar cu un 2.

Anonim

Bună mișcare din partea kanal D da-r din păcate cu siguranță București tv va ieși din lista must carry exact așa cum este kanal D în prezent..

Anonim

MULT SUCCES ȘI AȘTEPTĂM CA ȘI CONSTANȚA SĂ FIE INCLUSĂ...

Anonim

Radio Impuls operează 13 frecvențe de radio în România:

Aiud: 95.2 FM

Bacău: 88.8 FM

București: 88.00 FM

Brașov: 91.9 FM

Bistrița: 97.3 FM

Craiova: 92.0 FM

Cluj: 101.5 FM

Constanța: 96.9 FM

Râșnov: 104,5 FM

Sibiu: 88.4 FM

Targu Mures: 106.4 FM

Timișoara: 93.9 FM

Tulcea: 91.4 FM

Anonim

DE STIUT ! ( pentru abonati digi ) , La DIGI Romania pe cablu digital pe pozitia 045 in locul la Bucuresti TV au bagat ( si este din acest moment ) = Kanal D2 , si arata ca incepe din 2 aprilie si scrie ca a mai ramas o zi 16 ore si 43 minute pana la lansare .

Anonim

Da. Poate fi deja memorat în grila de programe acolo unde este (încă) eticheta București TV.

Anonim

În rețeaua de cablu de la Digi, rezoluția afișată este 576i, adică SD.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile