joi, 10 noiembrie 2022

Emisiunea "E! News" revine pe micile ecrane

Televiziunea E! anunță anunță printr-un comunicat remis către HD Satelit România întoarcerea emblematicului show de știri nocturne de divertisment E! News avându-i pe Adrienne Bailon-Houghton și Justin Sylvester în rolurile de gazdă, din 15 noiembrie, de marți până sâmbătă, de la 1:30.

E! News -  Imagine remisă în comunicat de către televiziunea E! pentru publicare pe HD Satelit România

Producătorii de televiziune John Redmann și John Pascarella vor fi producătorii executivi ai emisiunii care va pune accentul pe reportaje despre celebrități, bazate pe fapte și va facilita transmiterea informațiilor despre vedete către fanii lor.

  „E! News are o lungă istorie de excelență în știrile de divertisment și suntem încântați să aducem spectacolul înapoi și să continuăm această tradiție”, a declarat Tracie Wilson, Vicepreședinte Executiv, NBCUniversal Syndication Studios și E! News. „John Redmann și John Pascarella sunt producători executivi respectați, cu reputație impecabilă, iar Justin și Adrienne sunt prezentatori carismatici,  cu multă experiență, cu un interes real pentru cultura pop. Aceasta este echipa perfectă pentru a aduce o nouă imagine acestei francize.”

Noua variantă E! News este principala destinație pentru fanii filmelor, muzicii, televiziunii și culturii pop. Justin și Adrienne vor detalia cele mai tari știri ale zilei din divertisment, vor organiza interviuri cu vedete în studio, vor prezenta detalii despre cele mai tari tendințe ale momentului și vor oferi informații în exclusivitate de la premierele filmelor, decernări de premii și concerte, asigurându-se că spectatorii sunt ținuți la curent cu cele mai importante povești ale zilei.

Programul E! News oferă știri din lumea divertismentului pe multiple platforme, 24/7 pe EOnline.com și social media.


Un comentariu despre subiectul „Emisiunea "E! News" revine pe micile ecrane”:
Anonim

Din câte știu ,această emisiune E!news NU ARE SUBTITRARE RO!DE CE?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile