miercuri, 9 noiembrie 2022

„Iubire și mândrie” – un nou serial turcesc de succes la Dizi Channel România

"O dramă turcească în toată puterea cuvântului, cu întorsături surprinzătoare de situații: despre asta este „Iubire și mândrie”. Un triunghi amoros în care dragostea este pusă la îndoială de cel puțin unul dintre protagoniști: Zeynep (Damla Sönmez), o femeie frumoasă, prinsă între confortul unei vechi prietenii și noua pasiune din inima ei. Ce va alege?", anunță televiziunea Dizi Channel România printr-un comunicat remis către HD Satelit.


Serialul „Iubire și mândrie” - Imagine trimisă în comunicat de Dizi Channel România pentru publicare pe HD Satelit

Zeynep este unul dintre cei cinci copii ai familiei Esen care locuiesc într-unul dintre cele mai vechi cartiere din Istanbul. Murat este prima piesă a puzzle-ului: este îndrăgostit de Zeynep încă din copilărie și o cere în căsătorie. Imediat după propunerea lui, Zeynep îl întâlnește pe Kenan (Mert Firat), succesorul uneia dintre cele mai vechi și bogate familii din Istanbul. Întâlnirea cu Kenan o va aduce pe Zeynep în fața celei mai dificile alegeri. Pe de o parte, există un tânăr, Murat, care este îndrăgostit nebunește de ea, dar ea nu îi împărtășește dragostea. Pe de altă parte, există Kenan de care încearcă să stea departe, dar nu poate rezista tentației. Și dacă acest lucru nu a fost suficient, există un crescendo dramatic al relației tensionate între Murat și Kenan, ostili unul față de celălalt, ducând povestea la un punct exploziv.

Damla Sönmez este una dintre cele mai căutate actrițe turcești de către regizori și producători. A apărut în peste 8 filme și 18 seriale TV, la numai 35 de ani! Damla Sönmez este, de asemenea, una dintre cele mai premiate actrițe din generația ei, cu zeci de premii locale și internaționale câștigate de-a lungul întregii sale cariere.

Mert Firat s-a născut într-o familie de artiști, tatăl său fiind cântărețul Nihat Firat. A studiat radioul și televiziunea în Suedia, fiind acum unul dintre cei mai talentați actori și scenariști turci de teatru, film și seriale TV.

Tülin Özen este, de asemenea, distribuită în serial. Actrița este cunoscută publicului român din serialul Răzbunare pe tocuri/Stiletto Vendetta, interpretând rolul lui Arzu, serial transmis de Dizi Channel.

Dragoste și mândrie are 16 episoade și va începe difuzarea pe Dizi Channel pe 9 noiembrie, cu episoade noi de luni până vineri, de la ora 17:45.


Un comentariu despre subiectul „„Iubire și mândrie” – un nou serial turcesc de succes la Dizi Channel România”:
Anonim

multumim pentru traducere !

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile