miercuri, 16 noiembrie 2022

Kanal D a primit două premii la Gala Premiilor TV Mania 2022

“40 de intrebari cu Denise Rifai” şi-a adjudecat premiul pentru “Cea mai buna emisiune de interviuri-portret”, iar “Tu urmezi!”, game show-ul prezentat de Dan Negru, premiul pentru “Cea mai buna emisiune concurs”, anunță televiziunea Kanal D printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Gala Premiilor TV Mania 2022 - Imagini remise în comunicat de Kanal D pentru publicare pe HD Satelit România

Kanal D a primit aseară doua distincții importante la Gala Premiilor TV Mania 2022, eveniment anual care premiază performanța în televiziune.

“40 de intrebări cu Denise Rifai” a obţinut, pentru al doilea an consecutiv, premiul pentru “Cea mai bun emisiune de interviuri-portret”, iar game show-ul “Tu urmezi!”, prezentat de Dan Negru, a câştigat la categoria “Cea mai buna emisiune concurs”.

"Ambele producţii Kanal D au devenit adevărate repere pe piaţa media din România încă de lansare, Kanal D reconfirmându-şi, şi prin aceste emisiuni, originalitatea şi pozitia de trendsetter în materie de formate de televiziune", se arată in comunicat.

Le mulţumesc tuturor celor care au votat emisiunea, celor care ne urmăresc şi care, prin feedback-ul lor, ne inspiră sa fim tot mai buni în activitatea noastra. Ce as vrea să punctez este că în spatele succesului acestei emisiuni, care a ajuns la cel de-al treilea sezon, se află o muncă uriaşă de echipă, precum şi sustinerea managementului Kanal D pentru care preocuparea principală este să ofere publicului un produs premium”, a spus Denise Rifai.


 De asemenea, Dan Negru a oferit momente emoţionante pe scenă, multumind publicului, felicitându-i pe toţi oamenii de televiziune care îşi fac profesia cu bună credinţă. În acelaşi timp a punctat valoarea emisiunilor pe care le prezintă la Kanal D, ca fiind unice şi inspirationale.

“Le multumesc celor de la Kanal D că au avut curajul să nu copieze cu <Tu urmezi!> şi cu <Jocul cuvintelor>... E tare important (…) <Cu penele altuia te poti impodobi, dar nu poti zbura>”, a spus Dan Negru.

La Gala Premiilor TV Mania au fost prezente personalităţi ale televiziunii din România, vedete, producatori de televiziune, ziaristi, iar emoţiile au fost trăite din plin într-o ambianţa cu totul specială, la Teatrul Naţional Bucureşti. Alături de vedetele Kanal D s-au aflat la eveniment membri ai managementului televiziunii, oameni-cheie care şi-au pus amprenta asupra succesului staţiei: Cristina Sava, Director de Marketing şi Comunicare Kanal D, şi Clara Bomboe, director de Programe, Planificare şi Strategie Kanal D.

"Kanal D îşi continuă misiunea de a oferi milioanelor de telespectatori conţinut de calitate, formate de succes, care să vină în întâmpinarea exigenţelor unui public uriaş. Iar astfel de premii, care reprezintă votul publicului, sunt încă o confirmare reuşitei televiziunii Kanal D", se mai arată in comunicat.


Un comentariu despre subiectul „Kanal D a primit două premii la Gala Premiilor TV Mania 2022”:
Anonim

Bravo!!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile