marți, 1 noiembrie 2022

Noutățile lunii noiembrie la televiziunile AMC Networks

"AMC da startul unei campanii de imagine sub sloganul Filme captivante la orice ora, reprezentand promisiunea facuta telespectatorilor de a difuza povesti cu impact in orice moment al zilei. Filmcafe nu se lasa mai prejos si dedica luna noiembrie filmelor de actiune, precum Regele Scorpion III și IV. Pasionatii de gatit si gastronomie primesc un nou super show culinar, de data aceasta avandu-l pe faimosul Jamie Oliver in rolul de gazda, in cea mai noua emisiune-concurs: Jamie Oliver cauta bucatari. Copiii se distreaza si se bucura de desenele animate preferate, la Minimax, iar alaturi de Curiosul George invata o multime de lucruri noi din lumea matematicii, fizicii și stiintelor naturii. La JimJam, premiera Mumfie le va aduce zambetele pe chipurile micutilor telespectatori, chiar din prima zi a lunii. Pe final de toamna, timpul petrecut in fata micului ecran, in confrotul casei alaturi de intreaga familie urmarind televiziunile AMC Networks, este nepretuit!", anunță  AMC Networks printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


AMC

In luna noiembrie, AMC poarta telespectatorii prin toate starile si sentimentele, de la agonie, speranta si neputinta - prin filmul Patimile lui Hristos - productia lui Mel Gibson nominalizata la 3 premii Oscar – la actiune, ambitie si adrenalina – prin filme precum Kickboxer, Asasini sau castigatorului premiului Oscar Inglourious Basterds al lui Quentin Tarantino, trecand si prin rasete si comedie cu Malavita: o familie criminala si ajungand la drama cu Diamantul Sangeriu, nominalizat la 5 premii Oscar si groaza, prin filmul Sarbatoarea Mortii Mele.


FILMCAFE

Regele Scorpion 3: Battle for Redemption

in 12 noiembrie, ora 19:55

De la triumfatoarea ridicare la putere din originalul blockbuster The Scorpion King, regatul lui Mathayus a decazut si sotia lui a cazut prada ciumei. Mercenar acum, trebuie sa apere regatul de un tiran diabolic si razboinicii lui fantoma pentru sansa de a recastiga puterea si gloria cunoscute candva. Cu Ron Perlman (Hellboy) si Billy Zane (Titanic), The Scorpion King 3: Battle for Redemption duce fenomenul "Mumia" la un nou nivel de film epic de actiune si aventuri!

Regele Scorpion 4: Lupta pentru putere

in 19 noiembrie, ora 19:55

Cand este tradat de un prieten de incredere, Mathayus trebuie sa-si foloseasca toata forta si viclenia pentru a pacali un adversar formidabil, care nu se va opri de la nimic pentru a debloca o putere suprema straveche.


TV PAPRIKA

Jamie caută bucătar

Premiera: 5 noiembrie, ora 21:30

Coordonati de Jamie Oliver, 18 bucatari din Marea Britanie cu diferite experiente concureaza pentru a deveni urmatorul bucatar vedeta al Marii Britanii cu o carte de bucate publicata. In cadrul serialului, telespectatorii pot urmari retete incredibile si adevaratele provocari ale scrierii unei carti de bucate bestseller.


MINIMAX

Curiosul George

Din 1 noiembrie, de la ora 19:05

Ceee? O maimuta buclucasa? No, ia sa nu ne gandim imediat la ceva rau! George, pe langa faptul ca este distractia grozava a intregii familii, prezinta si o serie de informatii utile din lumea stiintelor naturii, despre matematica, dar daca esti atent, iti poti imbogati si cunostintele tehnice. Datorita curiozitatii nesatule a lui George, pana la sfarsitul serialului vei deveni si tu un mic om de stiinta, pentru care prietenul nostru cel paros garanteaza si distractia. Hai cu noi!


JIMJAM

Mumfie

Din 1 noiembrie, zilnic de la ora 15:00

MUMFIE este un serial de comedie pentru prescolari bazat pe „Aventurile magice ale lui Mumfie” creat de Britt Allcroft (creatorul lui Thomas the Tank Engine). Povestita cu caldura si umor, aceasta reluare il prezinta pe tanarul elefant optimist Mumfie, care impreuna cu cei mai buni prieteni ai sai, Pinkey si Jelly Bean, sunt eroi de ajutor in lumea capricioasa Flutterstone. Pentru ei nicio provocare nu este prea mare si nici un esec, nereusita sau fiasco nu este de nereparat.


Un comentariu despre subiectul „Noutățile lunii noiembrie la televiziunile AMC Networks”:
Cristy

așteptăm serviciul de streaming AMC +

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile