joi, 8 decembrie 2022

Filme cu Adam Sandler, în decembrie la Diva

În luna decembrie DIVA se bucură de prezența amuzantului Adam Sandler, cu filme difuzate în serile de vineri, de la 22:00. Adam Richard Sandler și-a început cariera în stand up comedy când era student și a continuat apoi cu apariții în nenumărate producții, majoritatea comedii. Nominalizat de cinci ori la Emmy, cu 69 de trofee și 123 de noimalizări la multe alte gale, Adam Sandler este unul dintre cei mai iubiți actori de pe scena mondială, precizează televiziunea Diva printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Vineri, 9 decembrie, de la 22.00, Adam Sandler alături de Drew Barrymore și Rob Schneider aduc la DIVA filmul Mereu la prima întâlnire (50 First Dates, 2004). Lui Henry (Adam Sandler) îi este frică de relații până o cunoaște pe Lucy (Drew Barrymore). Însă amnezia ei face ca relația lor să înceapă zilnic de la zero. Ce se întâmplă când o persoană care fuge de relații începe să alerge spre una? Filmat în Hawaii, filmul aduce pe micile ecrane atmosfera de vacanță exotică. 

Vineri, 16 decembrie, de la 22.00, Adam Sandler în rol dublu, Katie Holmes și Al Pacino vin la DIVA în producția Jack și Jill (Jack and Jill, 2011). Un director de succes, cu o familia frumoasă, urăște vizita anuală a surorii sale gemene, al cărei comportament îl determină să își piardă răbdarea. În film își fac apariția și Regis Philbin, Tim Meadows, Nick Swardson, Katie Holmes, Drew Carey, Shaquille O'Neil, Kobe Bryant, Norm MacDonald, Johnny Depp, John McEnroe, Christie Brinkley, Michael Irvin, Bruce Genner și David Spade.   

Vineri, 23 decembrie, tot de la 22.00, Adam Sandler, alături de frumoasa Kate Beckinsale și carismaticul Christopher Walken sunt prezenți la DIVA în filmul Click: Zapând prin viață (Click, 2006). Un arhitect suprasolicitat găsește o telecomandă cu totul specială cu care poate pune pauză, derula rapid înainte și derula înapoi viața reală. Cine ar putea să reziste tentației să treacă peste momentele neplăcute și să le prelungească pe cele mai plăcute? 

Petrece serile de vineri alături de unicul Adam Sandler și filmele sale de comedie, pentru un început de weekend plăcut.


Niciun comentariu despre subiectul „Filme cu Adam Sandler, în decembrie la Diva”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile