marți, 13 decembrie 2022

Ultimele trei episoade din serialul "Oamenii Legii" vor fi difuzate săptămâna aceasta

Serialul Oamenii Legii, prima producție locală AXN în România, se apropie de final. Ultimele episoade aduc pe micile ecrane cazuri cu care polițiștii se confruntă în fiecare zi.

 
Serialul "Oamenii Legii" - Imagine remisă în comunicat de AXN pentru publicare pe HD Satelit România

De-a lungul celor 20 de episoade ale serialului, telespectatorii AXN au făcut cunoștință cu opt polițiști, bărbați și femei, recunoscuți pentru realizările lor profesionale. În ultimele cazuri prezentate, celor patru echipe s-a alăturat și Alexandru Curea, 22 de ani, proaspăt absolvent al Academiei de Poliție, considerat unul dintre cei mai buni tineri polițiști care au intrat în această profesie.

Unul dintre cazurile interesante prezentate săptămâna aceasta este despre un subiect foarte popular în această perioadă. O femeie sună la 112 pentru a anunța că, întoarsă mai devreme din concediul despre care posta foarte des pe paginile ei de Social Media, a descoperit că, în casa ei se mutase, la propriu, un necunoscut. Polițiștii ajung la fața locului și constată că necunoscutul intrase prin efracție și voia să plece din casă cu puțin înainte de revenirea femeii din concediu și cu toate bunurile ei de valoare.

La început de săptămână aflăm și cum se organizează un flagrant. Un bătrân anunță la Poliție că a fost abordat de doi tineri pe care-i suspectează că sunt hoți din locuințe, după ce respectivii i-au propus să-i vândă, la prețuri de chilipir, electrocasnice și astfel se va organiza un flagrant pentru prinderea acestora. Vom avea parte și de un caz cu un apel primit de Poliția Rutieră la 112, făcut automat de o mașină inteligentă localizată în trafic.

Ultimele episoade din serialul Oamenii Legii vor fi difuzate în prima parte a săptămânii, miercuri fiind ultima zi în care telespectatorii AXN îi pot vedea pe cei opt polițiști în acțiune.

Producția Oamenii Legii este realizată la nivel local cu sprijinul Poliției Române și al Corpului Național al Polițiștilor, atât la nivel logistic, prin punerea la dispoziția echipei de producție a echipamentelor de supraveghere și recuzită, cât și la nivel de consultanță privind scenariul fiecărui episod.

Oamenii Legii se bazează pe formatul internațional Karlsbridge, Police in action.Despre AXN

AXN este o televiziune de top de filme și seriale, care oferă publicului românesc un conținut energic, cu un mix perfect de acțiune, intrigă și portrete de personaje bine definite. Serialele originale AXN (Absența, Carter, Poliție fără frontiere, Hannibal), dar și cele mai noi sezoane ale producțiilor americane de mare succes (Doctorul cel bun, Blacklist, NCIS) se bucură de aprecierea publicului român. Mai multe informații despre AXN sunt disponibile pe www.axn.ro.

Despre Antenna Entertainment

Ca parte a Antenna Group, una dintre cele mai mari organizații de media și divertisment, Antenna Entertainment operează în 12 teritorii din Europa Centrală și de Est. Compania are în portofoliu 22 de canale TV și 2 servicii On Demand în Ungaria, România, Polonia, Bulgaria, Republica Cehă și Slovacia, precum și în țările din regiunea Adriaticii, și aproximativ 24 de milioane de abonați la nivel regional. În România, aceasta include AXN, AXN White, AXN Black și AXN Spin. Misiunea companiei este de a oferi divertisment de cea mai bună calitate în regiune, prin furnizarea de conținut unic, inclusiv producții proprii care se concentrează pe talentele locale și pe poveștile care trebuie spuse.


Niciun comentariu despre subiectul „Ultimele trei episoade din serialul "Oamenii Legii" vor fi difuzate săptămâna aceasta”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile