luni, 9 ianuarie 2023

Campanie Știrile Kanal D: "Fă-ţi un drum în România!"

"Știrile Kanal D difuzează o serie de reportaje despre starea dezastruoasă a infrastructurii rutiere din România", anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit.


Știrile Kanal D - Imagine remisă în comunicat pentru publicare pe HD Satelit România

"Din aceasta seară, de la 19:00, Știrile Kanal D le aduc telespectatorilor o serie de reportaje referitoare la lipsa infrastructurii rutiere în România. Suntem pe ultimul loc în Europa la acest capitol atât de important pentru bunul mers al unei societăți, dar și primii atunci când vine vorba de minunile naturii. Campania "Fă-ți un drum în România!" ne poartă, prin intermediul acestor reportaje, de la agonie, la extaz, conducându-ne pe drumuri care arată ca după bombardamente, prin "hârtoapele" birocrației, dar și prin locuri de o frumusețe care iți taie respirația.

Descoperim șosele despre care autoritățile nici măcar nu știu cui aparțin sau parcurgem drumul pe care merge chiar președintele țării către stațiunea preferată de schi, unul pe care sunt indicatoare cu "Accesul interzis!". Ne minunam când aflăm că turismul la cota 1.700 intră iarna în colaps pentru că drumul devine impracticabil. Dar în toată această călătorie, vedem şi imagini ale naturii de o frumusețe ireală. Unele zone au fost puse în valoare de antreprenori ambițioși care astupă, din proprie inițiativă , craterele din șosele și scot în evidență frumusețea locurilor, astfel încât turiștii să poată ajunge cu ușurință să se bucure de experiențe memorabile.

Pentru că infrastructura "face și desface" turismul, cu toții am avea de câștigat, inclusiv autoritățile, dacă aceasta ar fi una funcțională, la standarde europene. Campania "Fă-ți un drum în România!" este o dovadă vie a faptului că avem o țară frumoasă, dar la care ajungem cu greutate, încă un semnal de alarmă care ar putea să mobilizeze autoritățile, liderii comunităților locale
", se precizează in comunicatul de presă.

Reportajele campaniei "Fă-ți un drum în România!" vor putea fi urmărite în fiecare seară, de la 19:00, de luni până vineri, timp de două săptămâni, la Kanal D.


Un comentariu despre subiectul „Campanie Știrile Kanal D: "Fă-ţi un drum în România!"”:
Anonim

Infrastructură, atitudini, stiluri de conducere... Toate contribuie la jungla străzilor din România.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile