sâmbătă, 7 ianuarie 2023

Comunicat: Kanal D, lider de audiență cu "Jocul cuvintelor cu Dan Negru"

"Vineri seara, romanii au ales din nou “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, emisiunea care antrenează mintea si vocabularul, plasând Kanal D pe primul loc la orașe, în Prime Time", anunță televiziunea menționată printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


Audiente urban + g, vineri, 6 ianuarie 2022 - Tabel remis în comunicat de Kanal D pentru publicare pe HD Satelit România


Conform datelor furnizate de Kantar Media România către Kanal D, această televiziune a înregistrat 4,4% Rating si 16,6% cota de piață, pe targetul All Urban, in intervalul difuzării quiz-ului (22:30-24:00). Ediția de aseară a fost urmărita de o medie de 695.000 de fani ai emisiunii din întreaga țară, in fiecare minut al difuzării.

"Quiz show-ul cu si despre cuvinte face deliciul telespectatorilor încă de la lansare, reușind sa le ofere acestora o alternativa atractiva si inteligenta de petrecere a timpului alături de intreaga familie. Cei aflați in fata micilor ecrane își pot exersa spontaneitatea si cunostintele in materie de vocabular alături de Dan Negru si de concurenții celui mai îndrăgit quiz show din Romania, de miercuri până vineri, de la 22:30, la Kanal D", mai precizează televiziunea in comunicatul de presă.

UPDATE 14 ianuarie 2022:  “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, prima opțiune a românilor, în fața micului ecran. Kanal D a fost, aseară, pe primul loc la nivel național şi la orașe cu emisiunea cu şi despre cuvinte.

Vineri seara, Kanal D a fost lider de audiență la nivel național şi la oraşe cu “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, emisiunea care exersează vocabularul şi inteligența românilor. Quiz show-ul pentru toata familia a fost prima opţiune a celor aflaţi în faţa micilor ecrane, înregistrând 4,5% Rating şi 16,7% cotă de piaţă, pe targetul National, şi 4,6% Rating şi 17,2% cotă de piață, pe targetul All Urban, anunță televiziunea printr-un nou comuniat remis către HD Satelit Romania.

Conform datelor oferite de Kantar Media Romania, în minutul de aur (22:54), aproape un milion de privitori din întreaga ţară (973.000) urmăreau întrebarile lui Dan Negru şi soluţiile oferite de concurenţii aflaţi în platoul emisiunii.

Cel mai atractiv şi usor de înţeles quiz show din Romania poate fi urmărit de miercuri până vineri, de la 22:30, la Kanal D.

Audiențe 13 ianuarie 2023 - Tabele remise in comunicat de Kanal D România pentru publicare pe HD Satelit



2 comentarii despre subiectul „Comunicat: Kanal D, lider de audiență cu "Jocul cuvintelor cu Dan Negru"”:
Anonim

Digi24 ? Realitatea? EuroNews ? Treabuia sa fie si ele destul de in fata.

Anonim

Poate trebuiau, insa nu au fost pe intervalul orar cand a fost difuzata emisiunea respectiva de pe Kanal D.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile