vineri, 6 ianuarie 2023

Noutăți de la Samsung: proiector 8K, noi produse tv și audio, funcții noi

Samsung Electronics a dezvăluit noua sa gamă de produse Neo QLED, MICRO LED și Samsung OLED, alături de noi echipamente și accesorii.

Televizor (nu reprezintă un produs Samsung, ci este o imagine pur decorativă realizată de HD Satelit România)


Experiențe noi cu Neo QLED

Cea mai recentă gamă de televizoare Neo QLED 8K și 4K de la Samsung oferă consumatorilor o imagine bazată de procesorul avansat Neural Quantum de la Samsung, care acceptă Quantum Mini LED-lit cu procesare pe 14 biți și upscaling AI, permițând funcții precum Shape Adaptive Light Control și Real Depth Enhancer Pro.

Neo QLED-urile Samsung 2023 includ un panou de înaltă rezoluție și algoritmul proprietar Samsung pe care se bazează funcția Auto HDR a Samsung. Funcția utilizează tehnologia de învățare AI pentru a analiza și a aplica în timp real efecte de High Dynamic Range (HDR) conținutului Standard Dynamic Range (SDR), scenă cu scenă, făcând conținutul SDR mai luminos și mai plin de culoare.

În plus, utilizatorii SmartThings nu mai trebuie să achiziționeze un dongle separat pentru a conecta și controla dispozitivele Zigbee și Thread. În 2023, modulul SmartThings Zigbee & Matter Thread One-Chip va fi integrat direct în produsele Samsung. În plus, SmartThings va sincroniza automat dispozitivele pentru un control mai ușor, nu doar al dispozitivelor Samsung, ci și al dispozitivelor terțe și al dispozitivelor IoT compatibile. SmartThings va suporta Matter și HCA în 2023, deci va permite utilizatorilor SmartThings să adauge fără probleme mii de dispozitive compatibile.

Chat Together: Utilizatorii pot intra cu ușurință într-un grup de chat live pentru a discuta și a reacționa în timp real cu alții care urmăresc același conținut.

ConnecTime: Simplifică preluarea apelurilor video de la dispozitivele conectate, oferind o platformă mai largă pentru apeluri video pe televizor și o tranziție fără probleme la un dispozitiv mai mic, dacă un utilizator dorește să plece și să transfere apelul pe un alt ecran.

3D Map View: concepută pentru a permite utilizatorilor să controleze și să monitorizeze în mod convenabil dispozitivele conectate, vizualizarea hărții 3D de la Samsung oferă utilizatorilor o vedere panoramică a casei lor și a dispozitivelor lor SmartThings.


O gamă mai largă de diagonale pentru MICRO LED și Samsung OLED

Gama MICRO LED 2023 oferă modele noi, de la 50 la 140 de inchi (50, 63, 76, 89, 101, 114 și 140 de inchi). Datorită naturii sale modulare, MICRO LED nu este limitat la o anumită formă, raport de aspect sau dimensiune. Așadar, aceasta tehnologie este complet personalizabilă ca dimensiune totală, pentru a se potrivi configurației dorite de consumator. În plus, nu sunt necesare rame.

Gama OLED 2023 de la Samsung este acum disponibilă și cu modele de 55, 65 și 77 de inci. Cea mai recentă gamă OLED de la Samsung vine cu tehnologia Quantum Dot, care a fost dezvoltată pentru Neo QLED-urile Samsung, precum și pentru procesoarele Neural Quantum, menținând punctele forte ale tehnologiei OLED și îmbunătățind în același timp luminozitatea și reprezentarea culorilor.

Gama extinsă de televizoare vine cu o rată de reîmprospătare de 144 Hz și toate funcțiile smart ale Samsung, inclusiv Samsung Gaming Hub. Și pentru prima dată pe un televizor OLED, OLED-urile Samsung vin cu certificarea AMD FreeSync Premium Pro, pentru experiența îmbunătățită de joc pe OLED.

Pentru a extinde opțiunile de vizionare, Samsung oferă Samsung TV Plus pe toată gama de televizoare smart. Serviciul gratuit de televiziune cu suport publicitar și video la cerere oferă peste 1800 de canale tv online, inclusiv peste 50 de canale deținute și operate de Samsung, dar este disponibil doar 24 de țări, pe 465 de milioane de dispozitive. Este 100% gratuit și nu necesită descărcări, abonamente sau dispozitive suplimentare, dar din păcate momentan nu este disponibil și în România.


Explorați o nouă lume a jocurilor cu Samsung Gaming Hub

Samsung Gaming Hub, un hub pentru jocuri pe televizoarele smart de la Samsung, oferă utilizatorilor acces la mii de jocuri de la parteneri precum Xbox, NVIDIA GeForce NOW, Amazon Luna și Utomik, fără a fi necesare descărcări, fără limite de stocare și fără să fie necesare console de jocuri. 

Samsung Gaming Hub, care a fost lansat anul trecut, oferă o calitate foarte bună a imaginii și o modalitate complet nouă de abordare a jocurilor, cu multitasking și streaming 4K. Jucătorii pot chiar viziona mai multe tipuri de conținut în același timp.

În 2023, upgrade-urile pentru GameBar 3.0 cu MiniMap Sharing3 și Virtual Aim Point vor îmbunați experiența de joc. MiniMap Sharing le permite jucătorilor să vadă o hartă mică a jocului, dintr-o privire, pe orice ecran, în timp ce Virtual Aim Point, conceput pentru jocuri la persoana întâi (FPS), le va permite jucătorilor să observe mai bine punctele de interes din joc, astfel încât să poată ținti mai bine.

Samsung Gaming Hub este disponibil și pe monitoarele smart sau pe ecrane speciale, inclusiv pe seria Odyssey. Cu Odyssey Ark, jucătorii își pot roti ecranele vertical sau orizontal și se pot bucura de jocuri cu un ecran curbat 1000R de 55 de inchi și cu sunet mai puternic.


O gamă extinsă de produse și funcții noi

Nevoile consumatorului sunt în continuă schimbare. De aceea, Samsung a dezvăluit noi produse și funcții pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului.

Premiere 8K: În 2023, Samsung lansează o nouă versiune a proiectorului său cu laser, The Premiere 8K UST (Ultra-Short Throw). Gama de proiectoare cu focalizare și proiecție ultrascurtă vine acum cu un model 8K, oferind utilizatorilor același ecran mare, dar la rezoluție și mai mare. Acceptă o dimensiune maximă a ecranului de 150 de inci, cu o rezoluție Ultra HD excelentă.

Freestyle cu Smart EDGE Blending: Freestyle este dispozitivul flexibil, permițând consumatorilor să urmărească orice doresc, oriunde doresc. În 2023, utilizatorii pot profita de noua funcție Smart EDGE Blending, care le permite să utilizeze două dispozitive și să vizioneze conținut într-o configurație 21:9, fără aliniere sau ajustare manuală. 2023 Freestyle va suporta, de asemenea, Samsung Gaming Hub, pentru mai mult divertisment mobil.

Interfață de utilizare și accesorii noi: În 2023, Samsung lansează un magazin de artă Samsung nou și îmbunătățit, cu funcții precum previzualizări și oferte extinse de conținut, care imită experiența unei vizite la o galerie sau la un muzeu. De asemenea, un nou model cu ramă metalică, pentru un aspect modern și luxos, este disponibilă pentru The Frame. Cea mai recentă gamă de televizoare Samsung poate fi montată cu suportul opțional de perete.


Un impact mai mic asupra mediului înconjurător

În conformitate cu cea mai recentă strategie de protecție a mediului, anunțată în 2022, Samsung colaborează în mod constant cu partenerii și clienții pentru a fi conștienți de mediu înconjurător, oferind un impact mai mic pe parcursul ciclului de viață al produsului. Ca rezultat, fiecare pas este mai atent la mediul înconjurător, de la eficientizarea procesului de fabricație până la reducerea ambalajelor și schimbarea modului în care consumatorii își folosesc produsele.

Materiale reciclate: Pentru gama 2023, Samsung va înlocui cu plastic reciclat din ocean 20% din piesele de suport utilizate pentru telecomanda SolarCell. În plus, părțile principale ale plăcii de alimentare folosesc aluminiu și cupru reciclat, înlocuind aproximativ 12% din materialele originale utilizate.

Reducerea impactului de producție: Samsung a proiectat o matriță de injecție ușoară care necesită mai puține materiale, cu o structură care poate fi reutilizată, reducând consumul total de energie și materiile prime necesare producției.

Modul AI de economisire a energiei: Prin SmartThings, televizoarele Samsung 2023 acceptă modul de economisire a energiei AI, ajutând utilizatorii să economisească mai multă energie în noi moduri. SmartThings Energy Service de pe televizoare ajută la reducerea amprentei de carbon a dispozitivelor conectate, prin modificări simple, cum ar fi comutarea automată la modul de economisire a energiei pe anumite dispozitive atunci când nu sunt utilizate. Iar prin vizualizarea hărții 3D, va fi mai ușor să obțineți o imagine de ansamblu a dispozitivelor conectate și să puneți în practică ideile de economisire a energiei.

Eco-Packaging: În 2023, Samsung Eco-Packaging va veni cu imprimare minimă, astfel încât se consumă mai puțină cerneală în producție. In plus, Samsung va folosi bandă de hârtie pentru a reduce utilizarea plasticului în ambalajele sale. Dimensiunile pachetelor vor fi reduse pentru a reduce emisiile totale de carbon.


Sunet multidimensional și calitate audio cu AI

O experiență de vizionare premium nu ar fi completă fără sunet surround. În timp ce televizoarele Samsung sunt dotate cu difuzoare încorporate, aceste televizoare au și funcții audio și hardware dedicate pentru a îmbunătăți experiența de vizionare.

Remasterizarea sunetului prin AI: În 2023, televizorul și bara de sunet emblematică de la Samsung oferă Sound Remastering, care utilizează AI pentru a remasteriza fiecare sunet și pentru a se asigura că vocile sunt clare, că sunetele ambientale învăluie sonor telespectatorul și că fiecare componentă are volumul potrivit.

Soundbars noi: Pe lângă soundbarul emblematic HW-Q990C (cu sunet pe 11.1.4 canale care acceptă Dolby Atmos), modelul HW-S800B ultra-subțire oferă un sunet în Dolby Atmos de la un dispozitiv cu 3.1.2 canale. Are doar 40 mm înălțime și 38 mm lătime. Este ușor de plasat la orice televizor și oferă în continuare sunet clar cu bas puternic.

Q-Symphony: Q-Symphony din 2023 va oferi un sunet și mai evoluat, pentru că noul soundbar se folosește de unitatea de procesare neuronală a televizorului pentru a analiza semnalele audio și a procesa fiecare sunet, pentru mai multe detalii auditive.


Niciun comentariu despre subiectul „Noutăți de la Samsung: proiector 8K, noi produse tv și audio, funcții noi”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile