joi, 5 ianuarie 2023

ONE Telecommunications și ALBtelecom au fuzionat, devenind ONE Albania

ONE Telecommunications și ALBtelecom au fuzionat legal pentru a deveni ONE Albania. Noua companie ONE Albania SHA a fost înregistrată pe 1 ianuarie 2023, devenind unul dintre cei mai importanți furnizori de telecomunicații de pe piața albaneză, anunță compania printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

One Albania - Imagine furnizată de companie în comunicat pentru publicare pe HD Satelit România

După achiziția de anul trecut a ALBtelecom și ONE Communications de către compania maghiară ICT 4iG Group, ALBtelecom (principalul furnizor de telefonie fixă, internet și televiziune) și ONE Telecommunications (al doilea operator de telefonie mobilă ca mărime și operatorul cu cea mai rapidă creștere) au ajuns în etapa finală a fuziunii lor, devenind ONE Albania.

Suntem foarte entuziasmați să anunțăm fuziunea legală și integrarea a două companii de telecomunicații din Albania. Rapiditatea cu care am efectuat fuziunea ne va permite să ne concentrăm acum pe furnizarea unor servicii și mai bune pentru clienții noștri. Obiectivul ONE Albania este să devină principala companie inovatoare TIC din Albania și un jucător cheie în digitalizarea economiei albaneze”, a precizat Robert Budafoki, vicepreședinte senior al 4iG International.

Noua companie moștenește cea mai mare rețea fixă, dar și o rețea mobilă de înaltă calitate a operatorului de telefonie mobilă cu cea mai rapidă creștere. 4iG Group a numit (la sfârșitul lunii iulie 2022) conducerea comună a companiei și a lansat deja primul produs combinat (la 1 septembrie 2022). Emil Georgakiev va conduce ONE Albania, în poziția de director executiv.

În calitate de furnizor 4P la nivel național, ONE Albania va oferi o gamă largă de servicii pe piața de telecomunicații. De asemenea, compania dorește să devină lider de piață în servicii TIC din Albania.


Niciun comentariu despre subiectul „ONE Telecommunications și ALBtelecom au fuzionat, devenind ONE Albania”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile