vineri, 24 februarie 2023

Antenna Group se aliază cu Jooble pentru a sprijini refugiații ucraineni prin crearea unei platforme de job-uri

Antena Group, o organizație importantă de divertisment și media la nivel internațional, a decis să sprijine inițiativa Jooble „Ajută Ucrainenii” ca partener media cheie, în contextul în care a trecut un an de la invazia Ucrainei și nevoile umanitare cresc în continuare, anunță compania printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


Această inițiativă este creată de Jooble, o platformă de căutare a locurilor de muncă cu sediul în Ucraina, pentru a ajuta ucrainenii care au fost nevoiți să-și părăsească țara să găsească oportunități de angajare în toată Europa. ANTENNA Group, cu o audiență globală de peste 150 de milioane de persoane, va transmite mesajele Jooble prin intermediul portofoliului său media, care include zona TV, radio și online. Prin acest parteneriat, Antena Group speră să crească gradul de conștientizare și să contribuie la ajutorarea ucrainenilor care se află în dificultate.

Această inițiativă își propune să faciliteze conexiunea între potențiali angajați și angajatori din întreaga Europă, iar pentru acest proiect, Jooble a creat un microsite dedicat, https://helpukrainians.jooble.org/, care îi va ajuta pe ucraineni să găsească mai ușor oferte de muncă și să accelereze procesul de căutare a unui loc de muncă potrivit.

ANTENNA Group rămâne dedicată susținerii organizațiilor non-guvernamentale care ajută oamenii din Ucraina, întrucât nevoile umanitare continuă să crească în această regiune. Ca parte a acestui angajament, ANTENNA Group a sprijinit apelul Crucea Roșie Elenă pentru donații de provizii medicale și alimente în țările din Europa Centrală și de Est, în special în cele de la granița cu Ucraina, o organizație cu care ANTENNA Group are o relație de lungă durată. De asemenea, în România, stația de radio KISS FM, care face parte din ANTENNA Group, a fost partenerul media principal al concertului "We Are One" organizat de SAGA Festival și desfășurat la București, unde au fost strânși peste 900.000 de euro pentru Crucea Roșie locală.

Adam Theiler, CEO Pay TV, ANTENNA Entertainment CEE, a precizat că după izbucnirea războiului din Ucraina, ANTENNA Group, alături de numeroase organizații nonguvernamentale, a oferit sprijin imediat prin inițiative de CSR, dar a decis să se implice și mai direct și eficient în ajutorarea poporului ucrainean. Pentru aceasta, a colaborat cu Jooble, o companie din Ucraina care operează în condiții dificile în timpul conflictului. Această colaborare a evidențiat obiectivul ANTENNA Group de a fi alături de poporul ucrainean și de a-i sprijini integrarea în țările europene în care s-au refugiat.

George Levendis, Managing Director, ANTENNA Group Greece, a adăugat că ANTENNA Group este mândră să-și ofere puterea media dincolo de granițele Greciei și este alături de Ucraina. ANTENNA Group a susținut de-a lungul timpului inițiative caritabile și oferă ajutor și asistență acolo unde este nevoie, valorificându-și toate activele media pentru a oferi sprijin poporului ucrainean în această perioadă de conflict.

Dmytro Gryn, CEO Jooble Job Aggregator, a precizat că ANTENNA Group și Jooble și-au unit forțele pentru a atrage atenția angajatorilor europeni asupra refugiaților ucraineni care doresc să lucreze și să aducă valoare țărilor care le-au oferit un adăpost. Împreună, au creat un microsite pentru a facilita și accelera căutarea de oferte de muncă. Dmytro Gryn, CEO Jooble Job Aggregator, a completat că sunt foarte încântați să colaboreze cu ANTENNA Group și speră că eforturile lor comune vor ajuta pe toți cei interesați să-și găsească un loc de muncă, oriunde s-ar afla în Europa.

Antenna Group este o organizație internațională de media, care deține și operează un portofoliu diversificat de active media globale pe mai multe platforme, inclusiv televiziune, Pay TV, OTT, radio, digital, muzică, publishing și educație în Europa, America de Nord și Australia. Grupul Antenna este unul dintre primii investitori în Facebook, Twitter și Spotify și deține un portofoliu impresionant de investiții media, care include The Raine Group, VICE Media, compania iconică de producție de film și televiziune, Imagine Entertainment și 31 de canale FTA și Pay, precum și 3 servicii OTT. Cu o audiență globală de peste 150 de milioane de persoane, Antenna Group continuă să se extindă pe noi piețe, identificând oportunități semnificative de dezvoltare.

Pe de altă parte, Jooble este un site internațional de căutare de locuri de muncă prezent în 69 de țări, folosit zilnic de milioane de oameni. Compania operează pe piața de recrutare online din 2006 și are ca misiune ajutarea oamenilor să-și găsească de lucru. În fiecare zi, Jooble cumulează posturile vacante cu peste 140.000 de resurse din întreaga lume, inclusiv site-uri corporate, rețele sociale, anunțuri și alte resurse, astfel încât toate ofertele de muncă sunt disponibile într-un singur loc. Jooble este, de asemenea, partener global Google, ale cărui tehnologii ajută la depășirea șomajului. Conform SimilarWeb, Jooble este inclus în topul 10 al site-urilor cu cel mai mare trafic în segmentul Jobs And Employment la nivel mondial.


Niciun comentariu despre subiectul „Antenna Group se aliază cu Jooble pentru a sprijini refugiații ucraineni prin crearea unei platforme de job-uri”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile