luni, 13 februarie 2023

Comunicat Kanal D: Bianca Drăgușanu, invitată la Teo Show

Bianca Drăgușanu, una dintre cele mai faimoase femei din România, a făcut o mărturisire neașteptată în emisiunea "Teo Show" în weekend-ul curent, anunța televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România. Vedeta a vorbit despre posibilitatea de a se căsători cu actualul partener, Gabi Bădălău, cu care are o relație de mai bine de un an.


Bianca Drăgușanu - imagine remisă în comunicat de Kanal D pentru publicare pe HD Satelit Romania

Bianca a declarat că încă nu știe dacă se va căsători sau nu și că situația este complicată. Ea a subliniat că este genul de femeie care ar fi dispusă să se căsătorească, dar lăsând totul în seama voinței lui Dumnezeu și a universului. Vedeta a menționat că în trecut a fost o femeie geloasă, verificând telefonul partenerului în căutarea de mesaje compromițătoare, însă a renunțat la acest obicei și viața ei a devenit mai liniștită.

Bianca a spus că în relațiile sale anterioare ar fi existat conversații cu alte persoane, însă acestea nu erau compromițătoare. Ea a subliniat că în nicio relație nu a existat vreun mesaj compromițător în telefonul său.

Emisiunea "Teo Show" poate fi urmărită în fiecare sâmbătă și duminică, la ora 10:00, pe Kanal D.


Niciun comentariu despre subiectul „Comunicat Kanal D: Bianca Drăgușanu, invitată la Teo Show”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile