miercuri, 15 februarie 2023

Sezonul al patrulea al serialului „Pompierii din Chicago”, din 20 februarie la DIVA

Începând cu 20 februarie, DIVA va difuza sezonul 4 al serialului american „Pompierii din Chicago” (Chicago Fire, 2012-prezent), de luni până vineri, la ora 15:50. Acest al patrulea sezon a fost difuzat în SUA în perioada 2015-2016 și are 23 de episoade, anunță televiziunea DIVA printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


„Pompierii din Chicago” - imagine remisă în comunicat de DIVA pentru publicare pe HD Satelit România

Serialul urmărește viața profesională și personală a pompierilor, paramedicilor și echipelor de salvare și descarcerare din cadrul Secției 51 din Chicago. Noul sezon îi aduce pe pompierii Matthew Casey (Jesse Spencer), Kelly Severide (Taylor Kinney), Gabriela Dawson (Monica Raymund) și Christopher Herrmann (David Eigenberg) în fața unor provocări noi și periculoase.

În sezonul 4, un nou membru al echipei face o primă impresie puternică, Dawson și Casey trec printr-o situație traumatizantă, unitatea găzduiește o nuntă și supraviețuiește unei tornade, iar viața lui Herrmann este pusă în pericol. De asemenea, paramedicul Jessica „Chili” Chilton (Dora Madison) se confruntă cu probleme de alcool care îi pun viitorul în pericol. Sezonul 4 include, de asemenea, un crossover cu sezonul 1 din serialul „Camera de gardă” și sezonul 3 din „Chicago P.D.”.

Iată trei lucruri interesante despre „Pompierii din Chicago”: Acesta este primul serial din franciza creată de Dick Wolf (cunoscut pentru franciza „Lege și ordine”) centrat pe diferite servicii publice din orașul Chicago. Serialul a fost urmat de „Chicago P.D.” (2014-prezent), „Camera de gardă” (2015-prezent) și „Chicago Justice” (2017). Clădirea folosită în serial pentru scenele exterioare cu stația de pompieri 51 este o locație reală: sediul Engine 18, o unitate de pompieri reală din Chicago. Scenele de interior sunt filmate la Studiourile de Film Cinespace Chicago. Pe 20 ianuarie, actorul Taylor Kinney, care joacă în „Pompierii din Chicago” din primul sezon și a apărut în toate celelalte producții din franciză, a anunțat că va lua o pauză de la serial din motive personale.

Trailerul în limba română poate fi vizionat dând click AICI.


Niciun comentariu despre subiectul „Sezonul al patrulea al serialului „Pompierii din Chicago”, din 20 februarie la DIVA”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile