miercuri, 15 februarie 2023

JimJam a implementat un sistem de pictograme

JimJam vine în sprijinul părinților, oferindu-le un nou sistem unic de insigne care marchează lecțiile învățate din desenele animate difuzate. Această televiziune, care se adresează în primul rând copiilor preșcolari și familiilor acestora, a crescut rapid în popularitate în ultimii ani, fiind prezentă în peste 100 de țări din întreaga lume, inclusiv în România, unde beneficiază de un feed dedicat începând cu anul 2020, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


Noi pictograme la Jim Jam - Imagine remisă in comunicat de AMC Networks International, pentru publicare pe HD Satelit România

JimJam a reformat televiziunea interactivă prin poveștile sale jucăușe și educative, transmițând mesaje și conținuturi speciale care încurajează conversațiile în familie despre lecțiile și poveștile din serialele animate. Copiii sunt încurajați să pună întrebări și să se implice în activități precum explorarea naturii, protejarea animalelor și folosirea imaginației la joacă. Pe lângă filmele educative și distractive, JimJam difuzează și videoclipuri muzicale.

Pentru a atrage atenția părinților și copiilor asupra mesajului-cheie transmis de conținutul pe care îl vizionează, a introdus un set unic de iconițe care însoțesc fiecare desen animat. Aceste pictograme au fost concepute pentru a veni în sprijinul dezvoltării abilităților copiilor, iar fiecare categorie are propriile sale pictograme și lecții învățate.

Pictogramele afișate, categoriile și lecțiile învățate într-o anumită poveste includ munca în echipă (Bob Constructorul, Ricky Zoom), rezolvarea problemelor (Pompierul Sam, Thomas și prietenii săi), curiozitate (Să ghicim cu Jess, Daisy și Ollie), natură și animale (Pettson și Findus, Pădurarul Leo și animalele sălbatice), creativitate (Să învățăm cu Timmy, Conni), și familie și prieteni (Bobiță și Buburuză, Ghici cât de mult te iubesc).

Pentru a face iconițele mai ușor de înțeles, JimJam a produs și un videoclip educativ care poate fi accesat pe site-ul televiziunii (https://ro.jimjam.tv/). În plus, JimJam și DIGI au făcut echipă pentru a răspândi vestea despre insignele desenelor animate, inspirând o nouă generație de copii prin personaje amuzante care le învață lecții valoroase ( pagina campaniei este aici: https://www.digi.ro/jimjam). Televiziunea poate fi urmărită pe televiziunea digitală DIGI la poziția 120 și pe satelit la poziția 66.

În ultimii doi ani, Jim Jam a înregistrat o creștere constantă a numărului de telespectatori și se așteaptă ca această tendință să continue și în România. Televiziunea oferă un mediu sigur și prietenos copiilor preșcolari, axat pe învățarea prin joacă, care contribuie la dezvoltarea curiozității, imaginației, empatiei și creativității lor. Prin povești și videoclipuri educative adecvate vârstei, dezvoltate atât on-air, cât și online, Jim Jam contribuie la creșterea armonioasă a copiilor.

Despre AMC Networks International

Divizia globală a AMC Networks, AMC Networks International (AMCNI), oferă abonaților săi din peste 130 de țări și teritorii programe de divertisment aclamate. AMCNI are în portofoliu mărci globale și canale populare, recunoscute local, din diverse genuri de programe. Pentru informații suplimentare, vizitați: www.amcnetworksinternational.com.

Despre Grupul DIGI| RCS & RDS

Grupul DIGI| RCS & RDS este liderul segmentului de servicii de internet fix, pay-TV și telefonie fixă după cotele de piață deținute în România și unul dintre operatorii europeni de top în domeniul comunicațiilor electronice convergente. Compania desfășoară operațiuni în Spania, Italia, Portugalia și Belgia. Cu cea mai modernă și extinsă rețea de fibră optică din regiune, Grupul DIGI oferă abonaților săi o gamă completă de conținuturi trans-media prin divizia sa media, inclusiv televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3, 4, Digi4K, Film Now (pay-TV), Digi World, Digi Animal World, Digi Life, UTV, Music Channel și Hit Music Channel, radiourile Digi FM, PROFM, Dance FM, Digi24 FM, precum și serviciul de conținut Digi Online.


Niciun comentariu despre subiectul „JimJam a implementat un sistem de pictograme”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile