marți, 21 februarie 2023

Televiziunea Alfa Omega TV, transmisă în HD prin satelitul Eutelsat 16A

Începând de săptămâna trecută, televiziunea Alfa Omega TV a început să fie transmisă în rezoluție HD (1280x720) prin intermediul satelitul Eutelsat 16A de la poziția orbitală 16 grade Est, pe aceeași frecvență cu Credo Tv HD și Realitatea Plus. La fel ca în cazul acestor două televiziuni, transmisia Alfa Omega TV este necriptată și se poate recepționa cu ajutorul unui receptor HD FTA (pentru transmisii necodate). Datele de recepție pentru televiziunea Alfa Omega TV HD de pe satelitul Eutelsat 16A sunt: frecvența 12568, polarizare verticală, SR 16664, FEC 2/3, DVB-S2 QPSK.


Recepție gratuită Alpha Omega TV HD prin satelitul Eutelsat 16A - Capturi OSD receptor realizate de HD Satelit - Recepție realizată în România, cu antenă de 90 cm


Tot pe acest satelit există și versiunea SD a televiziunii Alfa Omega TV, dar pe altă frecvență (12717, polarizare orizontală, SR7500, FEC 3/4, DVB-S2 QPSK).

Televiziunea Alfa Omega TV este de asemenea transmisa prin intermediul operatorilor de televiziune prin cablu și tv prin protocol IP, precum și ca tv online prin website-ul propriu și alte platforme sau prin aplicația sa mobilă. Face de asemenea parte din lista must-carry.

Alfa Omega TV este o televiziune tematică, de educație si spiritualitate creștină. Difuzează programe de educație creștină, talk-show-uri cu subiecte abordate din perspectivă creștină, informații din lumea creștină, documentare, filme artistice educative, programe pentru copii, știri, programe muzicale și altele.

S.C. ALFA OMEGA TV PRODUCTION SRL Timișoara a solicitat în ședința CNA de astăzi modificarea formatului de difuzare pentru Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Solicitările au fost aprobate în unanimitate de membrii CNA.

UPDATE 3 aprilie 2023: Versiunea SD de pe frecvența 12717 a fost eliminată, fiind păstrată doar versiunea HD. Detalii găsiţi AICI.


Niciun comentariu despre subiectul „Televiziunea Alfa Omega TV, transmisă în HD prin satelitul Eutelsat 16A”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile