joi, 16 martie 2023

Al șaselea sezon al serialului "Pompierii din Chicago", la DIVA

La ora 16:50, pe 22 martie, DIVA va transmite primul episod din sezonul 6 al serialului american "Pompierii din Chicago" (2012-prezent). Această serie va fi difuzată în fiecare zi de luni până vineri, începând cu ora 15:50, cu câte două episoade pe zi. Sezonul 6 a fost lansat în SUA în perioada 2017-2018 și este format din 23 de episoade, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


Serialul "Pompierii din Chicago" - Imagine remisă în comunicat de DIVA pentru publicare pe HD Satelit România

Serialul "Pompierii din Chicago" explorează atât viața profesională, cât și pe cea personală a echipei de pompieri, paramedici și salvatori care își împart aceeași clădire în Chicago. În sezonul 6, este inclus un episod crossover cu seria "Camera de gardă", precum și cu sezonul 3 din "Chicago P.D.".

În sezonul al saselea al serialului, personajele principale, Matthew Casey (Jesse Spencer) și Gabriela Dawson (Monica Raymund), își propun să devină părinți, însă își dau seama că drumul spre intemeierea unei familii nu este deloc ușor. Kelly Severide (Taylor Kinney) și colegii lui investighează un incendiu produs într-o școală, care pare să fi fost pornit intenționat de un elev. În același timp, Casey este avansat în grad și devine Căpitan, iar Christopher Herrmann (David Eigenberg) primește o invitație de a deveni coach life. Personajul Brian „Otis” Zvonecek (Yuri Sardarov) este rănit grav și își pierde abilitatea de a lucra în teren, în timp ce FBI-ul vine să viziteze Secția 51. Gabriela este tentată să lucreze la o ambulanță privată.

La sfârșitul acestui sezon, actrița Monica Raymund a părăsit distribuția și personajul său, Gabby, a ieșit din poveste. După ce și-a încheiat contractul de 6 ani cu serialul, actrița a decis să exploreze alte roluri. Locuind în Chicago de 5 ani, Raymund a dorit să se mute în Los Angeles, așa că a renunțat la rolul din "Pompierii din Chicago" și a început să joace în serialul "Hightown" (2020-prezent, cu 3 sezoane), în care joacă rolul unui agent al Serviciului Federal pentru Pescuit din Massachusetts.


Niciun comentariu despre subiectul „Al șaselea sezon al serialului "Pompierii din Chicago", la DIVA”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile