miercuri, 15 martie 2023

Telespectatorii televiziunii AXN vor putea viziona serialul polițist "Bosch"

Începând cu 27 martie, AXN va difuza în fiecare seară de luni, de la ora 22:00, câte două episoade ale noului serial polițist intitulat "Bosch", bazat pe romanele celebre ale scriitorului Michael Connelly, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


Serialul "Bosch" urmărește viața detectivului Harry Bosch din cadrul Departamentului de Poliție din Los Angeles. În ciuda amenințărilor la adresa sa și a celor dragi, Bosch este hotărât să își ducă la bun sfârșit misiunea de a face dreptate victimelor. Cu toate acestea, acesta este un bărbat bântuit de propriile probleme și de trecutul său întunecat, care se străduiește să își păstreze loialitatea față de propriul cod etic - "Toată lumea contează sau nimeni nu contează". În plus, Bosch nu suportă birocrația și jocurile politice și preferă să înfrunte obstacolele în loc să le ocolească, conștient de cine este și ce trebuie să facă în această lume.

Serialul "Bosch" se compune din șapte sezoane care vor fi difuzate consecutiv pe AXN. Primul sezon se axează pe intrigile a trei romane - "City of Bones", "The Concrete Blonde" și "Echo Park" și explorează modalitățile in care detectivul Bosch abordează fiecare caz pentru a-l rezolva.

Romanul "City of Bones" pune bazele unei investigații complexe în care detectivul Bosch descoperă cui i-a aparținut un os găsit de un câine în Hollywood Hills. Bosch pornește pe urmele criminalului și se confruntă cu o serie de obstacole pe parcursul anchetei, printre care politica departamentului, implicarea media, un medic legist preocupat mai mult de aparițiile televizate decât de victime, un tânăr polițist dornic să devină un erou și o familie devastată.

În romanul "Echo Park", povestea îl are în centrul atenției pe Raynard Waits, care in timp ce dezvăluie detalii despre faptele sale în serie și despre locurile fărdelegilor, evadează și continuă să terorizeze orașul. Bosch intră într-o cursă contra cronometru pentru a-l prinde din nou, fiind nevoit să ceară ajutorul fostei sale soții, fost agent FBI.

În serialul Bosch, se va dezvolta un fir narativ care se concentrează pe procesul în care detectivul este acuzat că ar fi eliminat un presupus infractor foarte periculos. Această poveste oferă o oportunitate pentru telespectatori de a explora trecutul personajului principal, motivațiile sale și momentele din copilărie care ar putea explica comportamentul său necruțător. În timpul procesului, aceste informații ar putea fi folosite împotriva sa de către avocatul acuzării.

Titus Welliver, cunoscut din filme precum "Argo", "The Good Wife" și "Sons of Anarchy", îi dă viață personajului Harry Bosch, în timp ce Jamie Hector (din "CSI: Miami"), Scott Wilson (din "The Walking Dead"), Mimi Rogers (din "The X-Files"), Annie Wersching (din "24") și Jason Gedrick (din "Dexter") completează distribuția. Producția este asigurată de Fabrik Entertainment (cunoscută pentru serialele "Burn Notice" și "The Killing") și Red Arrow International, cu Michael Connelly, Eric Overmeyer (din "The Wire" și "Treme") și Henrik Bastin în calitate de producători executivi. Regia este semnată de Jim McKay (din "The Good Wife" și "Law & Order").

Trailerul serialului poate fi vizionat dând click AICI.


Niciun comentariu despre subiectul „Telespectatorii televiziunii AXN vor putea viziona serialul polițist "Bosch"”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile