luni, 27 martie 2023

În luna aprilie, la HISTORY Channel

În luna aprilie, HISTORY Channel aduce noi producții ce explorează misterele istoriei cu ajutorul celebrului actor Laurence Fishburne într-un nou sezon al seriei "Cele mai mari mistere ale istoriei". De asemenea, se analizează fenomenul comerțului cu antichități și opere de artă furate în "Istorii Furate", se investighează efectele îngrijorătoare ale încălzirii globale în documentarul special "+2 grade Celsius: Fără cale de întoarcere" și se urmăresc cei mai buni sculptori cu drujba din lume în competiția inedită "Maeștrii lemnului". În plus, Rick Harrison și compania pornesc într-o nouă aventură în "Așii Amanetului cutreieră America" în căutarea de noi comori. Pentru mai multe detalii, consultați comunicatul remis către HD Satelit.

Serialul documentar "Cele mai mari mistere ale istoriei" găzduit și moderat de celebrul actor Laurence Fishburne, revine la HISTORY Channel cu sezonul 4, prezentând 10 episoade de investigații speciale care aduc în prim plan mistere istorice ale lumii. Prin dovezi, investigații și interviuri inedite, publicul va descoperi perspective noi și informații surprinzătoare despre evenimente istorice celebre. Printre întrebările la care se caută răspunsuri se numără: Ce s-a întâmplat cu Chivotul Legământului și ar putea noi indicii să ne ajute să-l găsim? Ce concluzii vor oferi documentele recent declasificate în cazul asasinării președintelui John F. Kennedy? Este posibil ca noile dovezi și tehnologii să descifreze codul ucigașului Zodiac și să ne dezvăluie identitatea acestuia? Unde se află comoara pierdută a lui Barbă Neagră? În cele din urmă, vom reuși să înțelegem adevăratul scop al piramidelor egiptene? Alături de experți, istorici și analiști, Laurence Fishburne va încerca să aducă lumină asupra acestor mistere istorice.

Serialul "Istorii furate" (8x60') va debuta pe HISTORY Channel în data de 20 aprilie, la ora 22:00. Această serie investigativă analizează cum comerțul cu antichități și opere de artă furate a devenit o sursă importantă de venit pentru sindicatele crimei și organizațiile teroriste din întreaga lume. În fiecare episod, folosind diferite studii de caz, se va analiza modul în care organizațiile criminale, de la Statul Islamic la triadele chinezești, au intrat în acțiune și de ce autoritățile de aplicare a legii din toată lumea sunt adesea neputincioase în a le opri. Comori antice prețioase smulse din pământ și artă neprețuită smulsă de pe pereți reprezintă o tragedie modernă, în timp ce cele mai mărețe realizări ale omenirii sunt reduse la niște mărfuri obscene.

Cum ne apropiem tot mai mult de un punct de cotitură de 2 grade Celsius peste norma medie, specialiștii avertizează că lumea se confruntă cu o serie de dezastre naturale devastatoare. Această emisiune de o oră și două minute analizează impactul creșterii temperaturii medii a Pământului, inclusiv incendii violente, furtuni tot mai intense și frecvente, erupții vulcanice și creșterea nivelului mărilor. Va fi umanitatea capabilă să facă față acestor provocări? Premiera va fi sâmbătă, 22 aprilie, de la ora 21:00.

Această serie de televiziune numită "Maeștrii Lemnului" prezintă competiția dintre cei mai buni 12 sculptori cu drujba din întreaga lume care vor concura pentru a demonstra creativitatea lor, forța și îndemânarea, transformând buștenii obișnuiți în opere de artă extraordinare. Emisiunea este găzduită de actorul canadian, Adam Beach, nominalizat la Globurile de Aur. În fiecare episod, concurenții trebuie să își dovedească abilitățile, evitând eliminarea săptămânală și concurând pentru premiul în bani și titlul de "Maestru al Lemnului". Premiera emisiunii este joi, 27 aprilie, de la ora 21:00, iar titlul original al seriei este "A Cut Above".

Noua serie "Așii Amanetului cutreieră America" de la HISTORY® Channel urmărește aventurile lui Rick Harrison, Corey Harrison și Austin „Chumlee” Russell de la faimoasa casă de amanet "Gold & Silver" din Las Vegas, care vizitează opt orașe din SUA în căutarea obiectelor de colecție și a descoperirilor istorice inedite. În fiecare episod, echipa interacționează cu fanii locali, evaluând obiectele prezentate și cumpărând cele mai interesante și valoroase. Cu ajutorul experților în istorie și evaluare de la emisiune, Așii Amanetului analizează și testează artefactele, printre care se numără o scrisoare a lui George Washington, un tun de câmp din perioada Revoluției Americane, un scut al lui Henric al II-lea al Franței și o fotografie semnată de Yousuf Karsh cu Ernest Hemingway. Această serie este o continuare a emisiunii "Așii Amanetului", care a avut premiera în 2009 și a devenit extrem de populară datorită personajelor sale colorate și obiectelor interesante prezentate în fiecare episod.


Niciun comentariu despre subiectul „În luna aprilie, la HISTORY Channel”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile