luni, 27 martie 2023

Serialelele "Bosch" şi "Recrutul" (sezonul 5), la AXN din 27 martie 2023

Începând de azi, în fiecare seară de luni, telespectatorii pot urmări pe AXN aventurile lui John Nolan din Recrutul și ale lui Harry Bosch din serialul cu același nume, în timp ce aceștia își duc la bun sfârșit misiunile de prindere a infractorilor din Los Angeles, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

La ora 21.00, cel mai experimentat recrut al poliției din Los Angeles, interpretat de Nathan Fillion în serialul procedural Recrutul (The Rookie), se întoarce în cel mai recent sezon al show-ului. În primul episod al sezonului cinci, ofițerul Nolan se confruntă din nou cu Rosalind, o criminală în serie periculoasă care este hotărâtă să continue lupta dintre ei. Pe lângă asta, după ce a folosit toată experiența sa de viață, hotărârea și umorul pentru a-și depăși colegii cu două decenii mai tineri, este timpul ca John să-și asume responsabilitatea pregătirii noii generații de recruți.

Acțiunea se petrece în continuare în Orașul Îngerilor, începând cu ora 22.00, când AXN difuzează primele două episoade din serialul polițist Bosch, inspirat de romanele celebrei scriitoare Michael Connelly. Cu Titus Welliver în rolul principal al lui Harry Bosch și o distribuție de personaje complexă, inclusiv Jamie Hector, Lance Reddick, Amy Aquino, Mimi Rogers și Paul Calderón, seria prezintă o serie de cazuri de omucidere pe care Bosch le investighează cu determinarea celui care nu renunță niciodată să fie fidel propriului cod etic. Codul lui Bosch este foarte clar: "Fiecare viață contează sau nicio viață nu contează".

Hyeronimus "Harry" Bosch este un personaj cu totul special, care va fi explorat pe parcursul celor șapte sezoane ale seriei. Având peste 20 de ani de experiență, Bosch este un polițist de modă veche, care se bazează foarte mult pe intuiție și instinct. Deși pasionat de munca sa, el nu este interesat de jocurile politice sau de intrigile interne și nu dorește să avanseze în ierarhia poliției. Își menține loialitatea și camaraderia cu colegii săi.

Harry Bosch este afectat de propriul trecut, iar acestea îl determină să sufere de sindrom post-traumatic și insomnii. În încercarea de a face față acestor probleme, el obișnuiește să asculte muzica lui Miles Davis și John Coltrane în vila sa de pe dealurile de la Hollywood. În plus, Bosch este un mare pasionat de jazz și are o impresionantă colecție de viniluri pe care le ascultă la sisteme audio retro.

Trailerul serialului "Bosch" poate fi vizionat dând click aici, iar trailerul sezonului 5 al serialului "Recrutul" (The Rookie ) poate fi vizionat dând click aici.


Niciun comentariu despre subiectul „Serialelele "Bosch" şi "Recrutul" (sezonul 5), la AXN din 27 martie 2023”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile