luni, 27 martie 2023

Serialul "NCIS: Hawaii", din 5 aprilie la AXN

În ultimii ani, fanii televiziunii AXN au fost obișnuiți să urmărească echipele NCIS în misiuni pline de adrenalină, prin serialele de miercuri: NCIS: Anchetă militară, NCIS: Los Angeles și NCIS: New Orleans. Dar din 5 aprilie, telespectatorii vor fi introduși într-un nou univers din această franciză, NCIS: Hawaii, care va fi difuzat în România pe AXN în fiecare miercuri, în porții duble, începând cu ora 21:00, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Acțiunea serialului se va desfășura pe insulele Hawaii, cu Jane Tennant (interpretată de Vanessa Lachey) la conducerea operațiunilor Pearl Harbor Field Office. 

Aceasta este prima femeie care conduce o echipă NCIS și va jongla între slujba solicitantă și responsabilitățile de mamă, crescând singură cei doi copii adolescenți. 

Alături de Jane, membrii echipei NCIS vor investiga crime cu miză înaltă, care implică personalul militar și securitatea națională, dar și misterele insulei. Pe lângă personajele principale, serialul va introduce și o varietate de personaje locale și sosiți noi pe insulă, care au ales să își găsească liniștea pe malul Pacificului. 

NCIS: Hawaii a fost creat de Christopher Silber, Jan Nash și Matt Bosack și regizat de Larry Teng, care a fost și producător executiv alături de ceilalți trei.

Promoționalul video al serialului poate fi vizionat dând click aici.


Niciun comentariu despre subiectul „Serialul "NCIS: Hawaii", din 5 aprilie la AXN”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile