vineri, 10 martie 2023

Nominalizat la 11 Oscaruri, filmul "Orice, oriunde, oricând" va fi difuzat de FilmBox Premium

FilmBox Premium va difuza în luna martie mai multe producții recente, printre care se numără filmul nominalizat la 11 Oscaruri "Orice, oriunde, oricând", cu Michelle Yeoh și Jamie Lee Curtis, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Filmul "Orice, oriunde, oricând" - Imagine remis ain comunicat de SPI International pentru publicare pe HD Satelit România

Filmul "Everything Everywhere All at Once" este nominalizat la 11 premii Oscar și va fi difuzat duminică, 12 martie, la ora 21:00 pe FilmBox Premium și platforma FilmBox+. Pelicula urmărește povestea unei imigrante de origine chineză, care trebuie să exploreze alte universuri și să se conecteze cu viețile pe care le-ar fi putut duce pentru a salva existența noastră a tuturor. Distribuția este impresionantă, inclusiv Michelle Yeoh și Jamie Lee Curtis. Filmul este o combinație de genuri, cu elemente de comedie suprarealistă, science-fiction, fantezie, filme de arte marțiale și animație. Scris și regizat de "Daniels" (Daniel Kwan și Daniel Scheinert), acesta a câștigat deja două Globuri de Aur și a obținut peste 335 de premii din 365 de nominalizări. Gala premiilor Oscar va avea loc în aceeași seară cu difuzarea filmului.

În data de 11 martie, va fi difuzată producția „Pe urmele criminalului” (Midnight in The Switchgrass), în care Bruce Willis și Megan Fox joacă rolurile principale. În acest film, un agent FBI și un polițist din Florida își unesc forțele pentru a investiga o serie de cazuri nerezolvate. Cu toate că Willis a fost laudat de critici și colegii săi din industria cinematografică pentru performanțele sale în acest rol, acesta ar putea fi unul dintre ultimele sale roluri din cauza afecțiunii sale cerebrale numită afazie. Randall Emmett, producătorul filmului, este un fan al lui Bruce Willis și l-a distribuit în peste 20 de filme începând din 2006. Premiera va avea loc sâmbătă, 11 martie, la ora 21:00, pe FilmBox Premium și FilmBox+.

În filmul „Autostrada Paradis” (Paradise Highway), în premieră în România, celebra actriță franceză Juliette Binoche interpretează rolul unei șoferițe de camion puternice, într-o transformare actoricească impresionantă. Alături de ea, apar starurile de la Hollywood Morgan Freeman și Frank Grillo în roluri secundare. Produs în 2022, filmul prezintă povestea lui Sally, o șoferiță de camion forțată să transporte mărfuri ilegale pentru a-și salva fratele din ghearele unei bande criminale din închisoare. În timp ce agenții FBI o urmăresc, conștiința lui Sally este pusă la încercare când descoperă că unul dintre „pachete” este o adolescentă. Juliette Binoche s-a pregătit serios pentru rolul ei, luând lecții de conducere și chiar șofând un camion american uriaș la filmări. Telespectatorii vor putea urmări acest thriller captivant sâmbătă, 18 martie, la ora 21:00, pe FilmBox Premium.

Despre SPI International

SPI International este o companie globală de media care are o vastă experiență în industria televiziunii și radiodifuziunii. Aceasta operează 42 de canale de televiziune pe șase continente și este un jucător important în distribuția și difuzarea de conținut la nivel mondial. Brandurile SPI includ FilmBox, Film1, Kino Polska, Stopklatka, Dizi și alte canale tematice și servicii de streaming. Compania este unul dintre principalii furnizori de servicii de film și operează mai multe canale de televiziune cu plată și gratuite în regiunile Europei Centrale și de Est, Europa de Vest, CSI și fosta Iugoslavie. SPI colaborează cu peste 700 de operatori din întreaga lume pentru a oferi abonaților săi acces la conținutul liniar și la cerere al SPI, dar și la serviciul FilmBox +. Compania a lansat recent un nou serviciu digital numit Dizi, care agregă cele mai bune seriale turcești din întreaga lume. Prin alianțele sale solide cu furnizorii mari de servicii de televiziune, SPI asigură conținut atractiv, foarte popular și extrem de cerut.


Un comentariu despre subiectul „Nominalizat la 11 Oscaruri, filmul "Orice, oriunde, oricând" va fi difuzat de FilmBox Premium”:
Costin

Michelle Yeoh era considerata regina filmelor de artelor martiale din Hong Kong, pe vremea cand erau foarte in voga filmele cu Jackie Chan. O tin minte din duo-ul cu celebra Cynthia Rothrock, in filmul Yes madam! . Ulterior a jucat in multe filme occidentale de actiune, precum Shang-Chi și legenda celor zece inele, Gardienii Galaxiei 2, si nu numai. A jucat chiar si in unul din rolurile principale din serailul in Star Trek Discovery.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile