luni, 3 aprilie 2023

Cum ar fi dacă nu ai putea uita nimic? Vezi în serialul "Memorie perfectă" de la Diva

În luna aprilie, postul de televiziune DIVA va difuza un serial polițist intitulat "Memorie perfectă" („Unforgettable”, 2011-2016), în care este prezentat un detectiv cu o memorie extraordinară și detaliată. Serialul poate fi urmărit de luni până vineri, de la ora 20:00, începând cu data de 3 aprilie 2023, precizează televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Detectivul Carrie Wells (Poppy Montgomery) este personajul principal al serialului și este prezentată ca având o memorie foarte precisă, mai bună decât cea a celebrului detectiv Sherlock Holmes. Memoria ei este ca o bibliotecă plină de casete VHS, pe care le poate rula oricând pentru a rezolva diverse cazuri dificile. După ce fostul ei iubit, Locotenentul Al Burns (Dylan Walsh), îi cere ajutorul, Carrie se alătură unei secții de poliție din New York, unde își folosește memoria fotografică pentru a lucra ca detectiv.

Unul dintre cele mai importante mistere ale vieții lui Carrie este legat de trecerea in neființă a surorii ei și este pe cale să fie dezvăluit prin intermediul noilor cazuri pe care le investighează. Pentru a fi cât mai realist, serialul a apelat la o consultantă care suferă de hipertimezie, o afecțiune rară care îi permite oamenilor să își amintească tot ceea ce s-a întâmplat în viața lor cu o precizie și o detaliere extraordinară. Această consultantă este actrița Marilu Henner, cunoscută pentru rolul său din sitcomul "Taxi".

Astfel, serialul "Memorie perfectă" este o combinație interesantă de elemente de suspans și de mistere, care sunt dezvăluite treptat pe parcursul fiecărui episod. Datorită afecțiunii rare a personajului principal, publicul este introdus într-un univers plin de secrete și de detalii surprinzătoare, care îi vor ține cu sufletul la gură pe toți cei care urmăresc acest serial.


Niciun comentariu despre subiectul „Cum ar fi dacă nu ai putea uita nimic? Vezi în serialul "Memorie perfectă" de la Diva”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile