miercuri, 5 aprilie 2023

Discovery Channel marchează două decenii de la începutul emisiunii "Mașini pe alese" cu un nou sezon al acestei producții

În anul 2003 a avut loc premiera emisiunii "Mașini pe alese" (Wheeler Dealers), care a devenit rapid una dintre cele mai îndrăgite emisiuni auto din lume, fiind urmărită de fani din întreaga lume. După restaurarea a nu mai puțin de 220 de mașini, dealer-ul auto Mike Brewer și mecanicul superstar Marc "Elvis" Priestley se întorc acum cu sezonul 18. În acest nou sezon, Mike va achiziționa mașini simbolice, pe care Elvis le va restaura în atelierul lor din Oxfordshire, urmând ca apoi să le vândă și să obțină un profit cât mai mare, anunță Discovery printr-un comunicat remisa către HD Satelit România.

Fiecare episod din sezonul 18 al emisiunii "Mașini pe alese" este difuzat în fiecare miercuri de la ora 21:00, pe canalul Discovery Channel. Cele 10 episoade vin la timp pentru a celebra a 50-a aniversare a unuia dintre eroii necunoscuți ai automobilismului britanic, mașina Triumph Dolomite Sprint. Această mașină a fost lansată cu tehnologie revoluționară, care îi permitea să atingă viteze de 120 mph, fiind un mix perfect între performanța unui vehicul sportiv și confortul unui automobil de lux. În jurul anului 1973, popularitatea mașinilor britanice a scăzut, ceea ce a dus la producerea a doar 23.000 de unități Triumph Dolomite Sprint, făcând astfel această bijuterie rară și mai prețioasă astăzi. Mike este hotărât să găsească un model care să fie chiar mai bun decât mașina-vedetă a epocii, Ford Escort Mexico.

Elvis are o listă lungă de mașini pe care să le restaureze, dar mașina pe care o alege Mike necesită o restaurare majoră: carburatorul este problematic, transmisia este stricată, exteriorul are nevoie de reparatii, iar interiorul lasă de dorit. Cu toate acestea, Mike și Elvis sunt hotărâți să își pună la încercare teoria conform căreia Triumph Dolomite Sprint este mai bună decât simbolicul Ford Mexico din anii '70.

Pe parcursul noului sezon, Elvis va folosi experiența sa de zece ani în Formula 1 pentru McLaren, pentru a se asigura că toate mașinile pe care le restaurează sunt aduse la nivelul maxim de performanță.


Niciun comentariu despre subiectul „Discovery Channel marchează două decenii de la începutul emisiunii "Mașini pe alese" cu un nou sezon al acestei producții”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile