vineri, 7 aprilie 2023

Design nou pentru aplicația Focus Sat

Aplicația Focus Sat a primit o actualizare de interfață care îți permite să găsești rapid conținutul VOD sau canalul TV dorit. Pe pagina principală a aplicației vei găsi cele mai importante categorii de conținut video, inclusiv filme, seriale, documentare, divertisment, pentru copii, știri și telenovele. De asemenea, secțiunea principală îți oferă acces rapid la cele mai noi filme adăugate în Biblioteca VOD, topul celor mai vizionate filme și seriale VOD și cele urmărite cu Replay (în reluare). Secțiunea Biblioteca VOD îți oferă posibilitatea să accesezi conținutul disponibil pentru a fi vizionat la cerere, iar secțiunea Show-urile momentului îți prezintă cele mai populare emisiuni.

Servicii video la cerere - Imagine decorativă realizată de HD Satelit România

Poți găsi o secțiune specială pentru emisiunile transmise pe canalele TV live, precum și un link către Lista ta de filme și programe pe care ai început să le urmărești deja. Atunci când dorești să vezi un film, poți accesa secțiunea Filme și să alegi dintre cele disponibile la cerere prezentate pe categorii de interes, cum ar fi acțiune, comedie, fantezie, romantic, polițist, de groază, adolescenți, dramă, suspans și documentar. De asemenea, secțiunea Seriale conține producții europene multi-premiate Canal+ și serii internaționale puse la dispoziție de FilmBox on Demand, precum și lista celor mai urmărite canale TV disponibile în reluare (HBO, AMC, Warner TV, TV1000, AXN, HBO2, HBO3, Filmcafe, Cinemax, Cinemax2, FilmBox Premium, Dizi, Epic Drama, FilmBox Stars, FilmBox Extra).

În toate celelalte categorii de conținut video vei regăsi titluri VOD, difuzate pe canalele TV live sau în reluare, ceea ce face mai ușor ca niciodată să găsești conținutul preferat. Focus Sat App are o bibliotecă video extinsă, cu zeci de mii de ore de conținut video disponibil la cerere, potrivit pentru toate vârstele și preferințele. Acest conținut este organizat în mai multe categorii, precum Focus Sat TV (seriale europene multi-premiate Canal+, filme românești emblematice, producții Studiocanal europene și internaționale), FilmBox on Demand (blockbustere, filme independente, titluri clasice ale cinematografiei mondiale), AntenaPLAY (acces nelimitat la canale TV live, canale tematice și conținut video local), National Geographic (o colecție impresionantă de documentare premium prezentată pe 11 categorii de interes), HISTORY (documentare pentru toate preferințele), TV Paprika, seriale animate pentru copii puse la dispoziție de Nickelodeon, Minimax și JimJam.

În plus, există o secțiune numită Ghid care oferă toate transmisiunile LIVE programate pe canalele TV online pentru următoarele 7 zile. Aici, utilizatorii pot selecta ușor programele sau filmele pe care doresc să le urmărească în viitorul apropiat, cu un simplu click pe icon-ul Marcaj, apoi le vor regăsi în Lista mea / Marcaje ghid. Dacă utilizatorii bifează icon-ul Notificare, vor primi un mesaj în aplicație înainte ca emisiunea sau filmul selectat să fie difuzat.

Noutatea absolută a Focus Sat App este posibilitatea de a descărca titlurile din Bibliotecile VOD Focus Sat TV și HISTORY pe dispozitivele mobile sau tablete și de a le viziona offline oricând dorești, fără a fi necesară conexiunea la internet. Această funcționalitate este disponibilă pe dispozitivele Android și iOs, inclusiv în perioada de testare gratuită a aplicației.

Dacă ai deja un cont la Focus Sat, poți să accesezi gratuit aplicația Focus Sat App folosind datele tale de autentificare. Dacă nu ai încă un cont, îl poți crea ușor și rapid, făcând doar câteva click-uri AICI. În aplicația Focus Sat App, poți să îți creezi propria listă de programe favorite și să le urmărești ori de câte ori dorești, de pe orice dispozitiv smart: telefon, tabletă, laptop sau smart TV, indiferent unde te afli în Uniunea Europeană.

Dacă vrei să încerci gratuit aplicația Focus Sat App, poți beneficia de acces nelimitat timp de 7 zile la canale TV live românești și internaționale, precum și la o varietate de conținut video la cerere, inclusiv filme, seriale, documentare și desene animate.


Niciun comentariu despre subiectul „Design nou pentru aplicația Focus Sat”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile