luni, 10 aprilie 2023

Meniu complet de emisiuni, în aprilie la Tv Paprika

În luna aprilie, TV Paprika oferă un meniu complet de emisiuni culinare pline de varietate și gust. Continuarea maratonului tematic „Campionatul deserturilor” va fi difuzată de luni până vineri la ora 20:45, prezentând concurenți din Noua Zeelandă și Canada, luptându-se pentru a câștiga titlul de maestru cofetar. Emisiunea este plină de momente emoționante, în care participanții încearcă să impresioneze juriul cu cele mai bune deserturi și prăjituri, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


Un alt moment important în luna aprilie este premiera celui de-al doilea sezon al emisiunii „Deserturile Almei”, difuzată de luni până vineri la ora 20:15, cu reluare la 06:30 și 15:15. Prezentată de bloggerița spaniolă Alma Obregón, emisiunea este plină de rețete dulci și originale, inclusiv înghețată de vanilie, tortul „Pădurea neagră” servit în cești mici și brioșe uriașe.

În zilele dinaintea Paștelui, emisiunea „La drum cu Gordon, Gino și Fred” va fi difuzată de luni până vineri la ora 10:30, cu reluare la miezul nopții. În această serie, cei trei bucătari cunoscuți vor face un roadtrip prin Europa, pregătind mese delicioase în țara natală a fiecăruia, și căutând cele mai bune ingrediente în locuri spectaculoase.

De asemenea, TV Paprika va difuza două emisiuni despre grătar, în serile de weekend. Emisiunea „Tom Kerridge - Bucate la Grătar” va fi difuzată sâmbăta și duminica la ora 21:30, în timp ce „Minunății la grătar”, prezentată de Darren Robertson, va urma imediat după. Ambele emisiuni sunt pline de rețete delicioase pentru preparatele la grătar, cum ar fi pui prăjit pe cutia de bere, dulgherul mare la grătar, salata de conopidă preparată lent și tortul cu miere copt lent.


Niciun comentariu despre subiectul „Meniu complet de emisiuni, în aprilie la Tv Paprika”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile